Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Muhtemelen kişiye özel diyebileceğimiz araçları kastetmemiş. Eğer ona girersek Rolls Royce, Bentley, Maybaş gibilerine terbiyesizlik etmiş oluruz.
Cafein Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Onlar pis gangster zenci arabaları ondandır... Kedi. Ciğer. Miyaaaav (pis).
Vodan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Rolls Royce da ayağa düştü ya ne diyim ben :)
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Selam, Üst segment fiyat aralığı benim söylediğim. O berlitilen markalar ise genelde Ultra olarak tanımlanıyor: Bugatti, Bently, RR, Maybach ve diğer bazı özel yapımlar. Özel yapımları liste dışı bırakıyoruz çünkü fabrikasyon araç statüsünde değilller. Jaguar'ı özellikle saymadım çünkü kendisi geçmişetn kalan mirası yiyor şu anda. Almanlar çoktan onu tepelediler. Saygılar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bmw mercedes audi. ok. ama amerikan araçlarını saymazsak.
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bir cruise control olsun, bir ABS olsun, bir aktif gergili emniyet kemeri olsun bunlar hep 60 larda Amerikan arabalarında görülen teknolojilerdi. Tarzı bir Avrupalı için kaba kaçsada, Amerikalılar arabada teknoloji konusunda öncülerdir, evet.
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Selam, Ne oldum değil, ne olacağım demeli. Ben size geçmişten bahsetmiyorum ki. Günümüz Amerikan otomobili kalite ve teknoloji olarak ortada. Tasarım onların zevkine uygun, o yüzden işin tasarım kısmına hiç girmiyorum. Günümüzde Avrupa tüketicisine otomobil satabilmek için yardırıyorlar resmen. Mercedes ortaklığı sayesinde kendine azcık çekidüzen veren Chrysler Mercedes'den aldığı bazı motorlarla pazarı zorluyor. Eğer geçmişi karıştırırsak Amerikan otomobillerinden tek sevdiğim modele rastlarım: Cadillac Eldorado Convertible (53-66 yılları arası 3 model) Saygılar.
Öne çıkan mesajlar