Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane wow accountu(satılık)

Zulkarneyn

Öne çıkan mesajlar

çok çok uzun düşünmemin sonunda accountumu satmaya karar verdim.çok uzun bi world of warcraft yaşamından sonra oyunda herşeyi yaptıgımı düşünüyorum veeğer satabilirsem oyunu bırakmayı düşünüyorum...
account un içeriğine gelince:
burning legion = level 60 undead rogue
sylvanas =level 60 undead warlock
lightnings blade =level 60 undead priest
haomarush =level 58 undead warrior

accounta main olarak oynadıgım karakter sylvanas taki warlock oldugundan dolayı item bazında warlock full tier2 ve aynı zamanda warlock olarak oyunda sahip olunabilinen en iyi ring-off hand gibi itemlara sahiptir.bwl ve mc farm statuesune getirmiş bir guildde aynı zamanda officer pozisyonundadır.

burning legion'ındaki rogue karakteri yarısı mavi yarısı yeşil itemlerle donatılmış ve sadece arkadaş hatrına bıraktıgım bi karakterdir.

lightnings blade deki priest karakteri sadece yeni server gelme heyecanıyla açılmış bi karakter.server da 2. 60 priest horde taraftaki 6. level 60 olmuş ve mavi seti dizilmiş bi karakterdir.

haomarush taki warrior karakteri ise o serverda bir guilde mt lik amacıyla hazırlanmış bir karakterdi fakat guild disband edilince level olayını bıraktım.
ayrıca accountun toplamında 1000 gold mevcuttur.

burada fiyat vermicem ama çokta ucuz olmayacagını sölenmekte fayda var.ciddi olarak konuşmak isteyenler karakterler hakkında daha fazla bilgi fiyat vs... konuları için

msn = [email protected]

not:istanbul da oturan arkadaşlar ile yüzyüze konuşmabiliriz.
anadolu yakasında orange cafe de takılıyorum...
not:beni tanıyan tanır elimden geldigince sagduyulu bir insanımdır her türlü konuda ayrıca destek olacagımı belirtmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...