infi_p Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lvl 64 priestte defender of lord +8 lobo hammer +8 dual ce amulet of goddnes full shell +7 fln fılan, warior da ıse dıamond +1 ve +0 platium earring dual +0 glave +8 chıtın +8(7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 pazar alanı pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kornetroth die bi arkadaşımız bole konulara güzel bir cvp verirdi gay!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 heee şimdi hatırladım eğer bu infi assasin orc (eski) infi ise düpeyi iyi yapar istiosanız konusun belkı yardımcı olur. 13-14 yaşında biri ama her turlu pislik wardır bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sen git pipinle oyna mal 17yasındayım senın gıbı o.ç deılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ıhıhıhıhıh site yoneticileri bakar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 efe 17 yasindamisin sen lam pek belli olmuo da ehuheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 "sen git pipinle oyna mal 17yasındayım senın gıbı o.ç deılım " ehuhuhehu cevaba bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ko'cu veletlere ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 lan infi cekemıyom dıyemıyosunda laf sokuyosun aklın sıra adam duper olabılır kı 67 lvl hic sanmıyorum adam gıbı adam olsaydın da oturup kassaydın salak bebe.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 madem site yöneticileri bişi yapmıyor :=) bu geceleri sütünü içecek yaştaki bebe bana kalkip küfür ediyor. şimdi ben buna cevap wersem nolacak ki. biri kalkmış sende lvl kas seninde itemin olsun millete çamur atma diyor. sen benim lvl mi bilionmu la yalaka bebe. 2 de ben koyim yaşına geceleri tek başına dışarı cıkabil emi. yaw şimdi ben senin o lafına karşılık sende git ananı becer desem güzel olur mu. senin çocukluguna werıyorum ama aynı şehirde yaşasaydık eminimki o klavyeye basan parmaklarını kırardım =) hani bu adresını wer la gelecem mantıgını hıc sewmem ama hep gulmusumdur ama buyur çinçin/ankara isteyen gelir çayımızı ister. yalakası çok olan adamın anasından hayır gelmez diede bi laf wardır.top-on .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lvl ın kac sole allah ıcın bebe dıosun 17 yasındayım ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 priestinle ilgilenirim kardeş ama itemsiz alırım çünkü o kdr zengin deilim iteme para vercek kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 "lvl ın kac sole allah ıcın bebe dıosun 17 yasındayım ne var? " senın o yaşına 1 de ben korum olursun 18. senin gibi o.ç değilim en azından. harbi iyi laf demişsin. ben ankaradanım. eğer ankaradansan bulusalım. bakalım nette öttüğün gibi ötebilecen mi. sizin gibi daha dunyaya adımını yenı atmıs bebeler yuzunden bu oyun bu hale geldi denyolar =) avbi yarım saat bana gınayt acavmısın avbiii. lvl 65 orc warrior nick altaturk. herkes senin ne mal oldugunu bılıyor. konusturtma benı burada ne mal oldugun ortaya cıkar. o itemleride kimden alıp dupledıgınızı soylerım ınsan ıcıne cıkamazsınız. zaten sızde yuz olsa boyle bısı yapmazsınız.bir de adam olsan küfürlü konuşmazsın. yaş kompleksi içinde olan biriyle ne it dalaşına gircem. nette konuşmak kolaydır. bunları yuzume soyleyebılecek yapın warsa gel soyle. nette agalar cok olur. ama hem nette hemde reelde yalakalar her zaman coktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dupeci olmadını, clanlara girmek için item istemediğini söyle çarımın şifresini id sini werecem lan buradan a.q karakterinden önce kişiliğini geliştir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sakin ol nocom değmez böyle sinir yapmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kardeş bak şimdi. ben 10 aydır çar için kasıyorum. we böyle adamlar yuzunden oyunu bırakmak zorunda kaldım. sen emeğinle alın terinle para kasıyorsun item alıyorsun itemin siliniyor. bu adamlar dupe yapıyor satıyor hem ytl hemde oyun parası kazanıyorlar. bu adamlar yuzunden oyun iyice paralıya dondu. bu adamlar yuzunden dupe wipeler oluyor. we ne yazık ki bu adamlar yuzunden yabancılar turklerden nefret edıyor buyuk kısmı. un no mercy ile konustum we bana bır suru orc ısmı werdı dupeci. hepside turk. yazık degıl mı lan emege. hangı asas bu kadar cok iteme +8 e çara sahıp olur legal olarak. yukarda allah war ondan korkun bari. başka bişi demiyorum. yazıklar olsun ki bu oyunu bu hale getirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 haklısın dostum ne diyebilirim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :) gınayt abiii bune yaw harbiden bebe yaşlardaki cocuklar oynayamaya basladılar item pls, para pls, kas beni pls :d ben cafelere gidiyorum bazen bi bakıyorum ufacık bebeler knight oynuyor öyle utandım ki :d bi arkım görse orda diyecek ufacık cocukların oynadıgını mı oynusun die :p (şaka) :d şaka bi yana böyle şeyleri takmayın kafanıza necom boş fer oyun oynarken ya normali yada pm yi kapatıyorum adamlar resmen bıktırıyolar oyundan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi başlığa bak içeriğe bak :d:d patiyi bu yüzden sefiom ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ahlak kuralları aşılıo patiye yakışmıo bunlar yöneticiler el atarsa iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pati moderatörleride cyhperdaki bi zamanlar gmlere döndüler 2 ban atıp 3 ay görünmezleri :d galiba pati tam yerine oturmadıgı için bu yüzden moderatörler bisi yapımıyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar