Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben cyper dan bubba

ssre

Öne çıkan mesajlar

elimdeki raptor 3 aydır +8. +9 raptor kullanması guzel bir item vurdugun kalkmıyor :d ama cz de kullanmadım desem yeridir. benim ve arkadaşlarımın hep full itemdir nerdeyse biz birşeyi yapıyorsak tam yaparız. _deadcanscream_ (kendise askere gitti oynamayı bilmeyen biri oynuyorsa ben oyunuyorumdur :d ) dead hackledi 1 hafta itemsiz gezdi onun icin 3 gun boss kestik.bosstan item duşmuyor diye birşey yok. bostan item duşmese ben ac kalırım :p su an sadace kupeleri haric herşeyi var. kupeler icin ugraşmadık zamanı yoktu. bubba nın banladıgı gece biz iciyorduk telefon geldi banlandın diye umrumda bile olmadı. cok yakın bir arkadaşım(dead) askere gidiyordu. morelim cok bozuktu. bizi o gun yanlız birakmayan pckopat_warrior (kerem) derya_su (noktalı olanı :d ) ve arkadaşlarına cok teşşekkur ederim. ama ertesi gun leavemealone bazilarini 2 e 1 kestim o arkadaşlara slm :d
Sosyal ağlarda paylaş

yaw 66 olmadım.cyperda 66 lvl mage var arkım.itemlerime inanmayanlar var.daha doğrusu drop olduğuna inanmayanlar var.erolguner cyperdan arkım 66 lvl mage kendisi.boss kesmede bana yardım eden o :dben 64 e kasıom.cyperda adım sattelite.
bide name chage scroll satan pm atsın :dnerden bileyim bu oyuna bu kadar bağlancamı :d
Sosyal ağlarda paylaş

bubba kardes sen diosunki bu itemlerin hepsi droptu yalan konusma zamanında o itemleri parayla aldıgını soylemiştin simdi kıvırma senin sebebinden dolayı bi ton insan banlandı bende parayla almıstım bende banlandım itemler edit oldugu icin o yüzden hiç kasma acılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

tri olm kim parayla 3 tane belt alır benım 3 tane beltim var iron belt glass belt skeleton belt . + benım kasa charim da senin ömrün boyunca ugraşsan duşuremeyin kadar uniq item vardi. 2 banka sayfasi degerli item hepsi drop beki sunu söyleyim kimde 3 tane iron neckle var ? +1 basarım drop iron neckle. ben boss kestim gunde 15 saat keserim .... illa konuşturacak
Sosyal ağlarda paylaş

sana 3 gun dead hacklendigi duşen drop u sayayım.
2 tane mage earing
2 tane elf belt
1 tane glass belt
1 tane cift el giga
1 tane iron bow
1 tane elmantal pendant
1 tane agate earing.
lobo lupus lycoan pendant :d roc rol ararken dek geldi kestik :d cok saglam bir ekipim ve dostlarım var merak etme.......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...