zraile Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 :d hoşuma gitti bi yandan.acaba beraber kastığım birimisin diye düşündüm :d.ama beraber boss koşturabiliriz.itemler kimse düşerse !! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 elimdeki raptor 3 aydır +8. +9 raptor kullanması guzel bir item vurdugun kalkmıyor :d ama cz de kullanmadım desem yeridir. benim ve arkadaşlarımın hep full itemdir nerdeyse biz birşeyi yapıyorsak tam yaparız. _deadcanscream_ (kendise askere gitti oynamayı bilmeyen biri oynuyorsa ben oyunuyorumdur :d ) dead hackledi 1 hafta itemsiz gezdi onun icin 3 gun boss kestik.bosstan item duşmuyor diye birşey yok. bostan item duşmese ben ac kalırım :p su an sadace kupeleri haric herşeyi var. kupeler icin ugraşmadık zamanı yoktu. bubba nın banladıgı gece biz iciyorduk telefon geldi banlandın diye umrumda bile olmadı. cok yakın bir arkadaşım(dead) askere gidiyordu. morelim cok bozuktu. bizi o gun yanlız birakmayan pckopat_warrior (kerem) derya_su (noktalı olanı :d ) ve arkadaşlarına cok teşşekkur ederim. ama ertesi gun leavemealone bazilarini 2 e 1 kestim o arkadaşlara slm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dead beni cz'de deli ediyordu :) ne ben onu kesebiliyorum ne o beni kesebiliyor ortada deli gibi birbirimize vuruyorduk. özleyeceğim onun güzelim minorlarını.hayırlı teskerelerle gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @zrail cypher da isen ve human isen tabiki :) ßakma rogue olduguma deli boss keserim.. drop onemli diil dedigin gibi bugun bana duser yarın sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @kilic aynen öle :d ne zmn boss kesioz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 koş kekurykekuka çıkmıs c3 morodon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @zraile sen ne zmn 66 oldun güzel bende mi lvl kassam ne etsem ama uğraşılmaz sağlam koxp party olursa kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @pc elf ringler iki oldu :) ßi kemer kaldı ondan sonra sana adicam kendimi :) yahu ßenimde master olmam lazim artik ama hic icimden gelmio kasmak napsam ne etsem xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kenjuro.. ßana dusecegi mechul olan bisi icin kalkıp morodona gitmeye urasamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 halaa duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eyw. :d kemer için talos kesmek lazım tank olabilcen mi ona :d [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:46 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 256 bak şimdi bu söyledigin ayıp :p deadle fatih yani askere giden arkadaş oynadıgı zaman seni kesiyordu adamin hakkıni yeme :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sen iste bırak tankı nukleer ßaslık olur keserım :) saka bı yana.. napacan sen tank kısmını bosver bana birak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tmm bekleyip görecez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ßeklemede kal.. aksamları dm yapıorum su aralar ap mı arttırmam lazım.. shard 2 oldu bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yaw 66 olmadım.cyperda 66 lvl mage var arkım.itemlerime inanmayanlar var.daha doğrusu drop olduğuna inanmayanlar var.erolguner cyperdan arkım 66 lvl mage kendisi.boss kesmede bana yardım eden o :dben 64 e kasıom.cyperda adım sattelite. bide name chage scroll satan pm atsın :dnerden bileyim bu oyuna bu kadar bağlancamı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Triump Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bubba kardes sen diosunki bu itemlerin hepsi droptu yalan konusma zamanında o itemleri parayla aldıgını soylemiştin simdi kıvırma senin sebebinden dolayı bi ton insan banlandı bende parayla almıstım bende banlandım itemler edit oldugu icin o yüzden hiç kasma acılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tri olm kim parayla 3 tane belt alır benım 3 tane beltim var iron belt glass belt skeleton belt . + benım kasa charim da senin ömrün boyunca ugraşsan duşuremeyin kadar uniq item vardi. 2 banka sayfasi degerli item hepsi drop beki sunu söyleyim kimde 3 tane iron neckle var ? +1 basarım drop iron neckle. ben boss kestim gunde 15 saat keserim .... illa konuşturacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sana 3 gun dead hacklendigi duşen drop u sayayım. 2 tane mage earing 2 tane elf belt 1 tane glass belt 1 tane cift el giga 1 tane iron bow 1 tane elmantal pendant 1 tane agate earing. lobo lupus lycoan pendant :d roc rol ararken dek geldi kestik :d cok saglam bir ekipim ve dostlarım var merak etme....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar