Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben cyper dan bubba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulen yazıklar olsun be. itemleri sayarken insan bunlar mı değersiz diosun. helal walla. +4 leri örnek gosterıosun. ulen dinime küfreden müslüman olsa. +0 dediklerin arasında romlarda wardır. her zaman idda etmişimdir halada idda ederim. eğer (warrior we priest hariç) bir çarın uzerınde 2 den fazla en ıyı uniq item warsa ya duperdır yada manyak dolar harcamıstır oyuna. tam 1 yıl olacak oyunda oldugum zaman. kendı dropum ep dısında uniq itemim yok. ben anlamıyorum her gun bishopla bachla dukeylemı gezip dolasıonuz da +0 itemleri yazmaya gerek yok dionuz .
aferim aferim
Mesaj tarihi:
bende cyperdan bela.walla acıkcası uzulmustum banlandıgına kapısacak ıı rakıpler lazım banada ama suan banın tekrar acılmıs czde gordum hatta kapısıoduk :d
Mesaj tarihi:
sayın 256 jayarajın +9 raptoru bundan yaklaşık 1 ay önce silindi ve şu an elinde +8 raptor var bunu ona sayk0 verdi ve ben uplamıştım diğer kişileri bilemem ama jayarajı herşeye karıştırmayın lütfen

nick : t0xicity

geçmiş olsun bubba üzüldün senin adına yazık :(((

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 10:02 tarihinde, Lee54 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu yazdıklarımın screenshotlara dayanılarak yazıldığını belirttim.
dikkat edersen konu jayaraj değil +9 raptorların kimlerde olduğuydu. k?thx
Mesaj tarihi:
millette +9 lar +10lar dolaşıyo bende 2 tane raptor vardı biri +8 biri ise +6 idi..
+8 aldım dupe cıktı (mal varlıgım bitti ) :)
+6 birine verdim +7 basıp versin die
+7 de dupe cıkınca bişi bulamadım...
1 gün boyunca itemsiz oldugum için savasa bile giremedim..
suan bile raptorum yok.
elimde olanlar...
+8 deep scar
+7 totomic spear ( +8 basamıyorum )
çünki yanarsa bisi kalmaz..

bunları söylememin sebebi item verin demek deyil...
millet +8 +9 takılıyo bende olanlar onlar...
+8 nasıl yapıcam bilmiyorum..tabi raptor bulursam
Mesaj tarihi:
ulen yazıklar olsun be. itemleri sayarken insan bunlar mı değersiz diosun. helal walla. +4 leri örnek gosterıosun. ulen dinime küfreden müslüman olsa. +0 dediklerin arasında romlarda wardır. her zaman idda etmişimdir halada idda ederim. eğer (warrior we priest hariç) bir çarın uzerınde 2 den fazla en ıyı uniq item warsa ya duperdır yada manyak dolar harcamıstır oyuna. tam 1 yıl olacak oyunda oldugum zaman. kendı dropum ep dısında uniq itemim yok. ben anlamıyorum her gun bishopla bachla dukeylemı gezip dolasıonuz da +0 itemleri yazmaya gerek yok dionuz .
aferim aferim ne alaksı var ben tam 2 aydır eslanttayım ve devamlı boss ararım boss keserim bu işin üsütne düşersen oluyo baska türlü üniq ya düpedir ya edit 2 ayda bile üstümü basımı tam yapamadım ama bi sürü üniq düşüyo buna inanın
Mesaj tarihi:
@zraile

benim takildigim nokta
'' hemde ole çok ii bi bitem de diil.altı üstü cyrıstal belt,cyrıstal earing.diğer takılarım zaten +0.onları yazmaya gerek yok.'' demen.. +0 icin ben kac boss kesiorum biliomusun .. eger bunlarin hepsi dropsa.. 7*24*30 eslanttasin demektir.. brawo.. gozlerim yaşardi :)
Mesaj tarihi:
the_cute herkes cyperda 60 olduktan sonra cz den çıkmıyo.o hatayı bi kere yaptım.ama inan np ile hiç birşey olmuo.np her zaman lvl kasmaktan sonra gelmeli.ben de takılırsam günde 1 saat cz de takılıorum.diğer zamanım hep kasmak ve boss koşturmakla geçio.saolsun bazen boss bulamasamda yardımcı olan arklarım var.hiç bi şekilde ne dupe nede herhangi bi hileyle item peşinde diiller.

erolguner =66 lvl elemantal lord cyper

burdan saygılarımı iletirim.
  • Yeni Oluştur...