ange Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hade lem gelıp yanıma ağlamadın mı abi lutfen ismimi pckoptus yapayım kızmassın dimi ,dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ulen yazıklar olsun be. itemleri sayarken insan bunlar mı değersiz diosun. helal walla. +4 leri örnek gosterıosun. ulen dinime küfreden müslüman olsa. +0 dediklerin arasında romlarda wardır. her zaman idda etmişimdir halada idda ederim. eğer (warrior we priest hariç) bir çarın uzerınde 2 den fazla en ıyı uniq item warsa ya duperdır yada manyak dolar harcamıstır oyuna. tam 1 yıl olacak oyunda oldugum zaman. kendı dropum ep dısında uniq itemim yok. ben anlamıyorum her gun bishopla bachla dukeylemı gezip dolasıonuz da +0 itemleri yazmaya gerek yok dionuz . aferim aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 rom mu asdasdasdsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 koptum nerden uydurdun onu öle ::ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bilmiom ucmusum yıne xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende cyperdan bela.walla acıkcası uzulmustum banlandıgına kapısacak ıı rakıpler lazım banada ama suan banın tekrar acılmıs czde gordum hatta kapısıoduk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sayın 256 jayarajın +9 raptoru bundan yaklaşık 1 ay önce silindi ve şu an elinde +8 raptor var bunu ona sayk0 verdi ve ben uplamıştım diğer kişileri bilemem ama jayarajı herşeye karıştırmayın lütfen nick : t0xicity geçmiş olsun bubba üzüldün senin adına yazık :((( [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 10:02 tarihinde, Lee54 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu yazdıklarımın screenshotlara dayanılarak yazıldığını belirttim. dikkat edersen konu jayaraj değil +9 raptorların kimlerde olduğuydu. k?thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 millette +9 lar +10lar dolaşıyo bende 2 tane raptor vardı biri +8 biri ise +6 idi.. +8 aldım dupe cıktı (mal varlıgım bitti ) :) +6 birine verdim +7 basıp versin die +7 de dupe cıkınca bişi bulamadım... 1 gün boyunca itemsiz oldugum için savasa bile giremedim.. suan bile raptorum yok. elimde olanlar... +8 deep scar +7 totomic spear ( +8 basamıyorum ) çünki yanarsa bisi kalmaz.. bunları söylememin sebebi item verin demek deyil... millet +8 +9 takılıyo bende olanlar onlar... +8 nasıl yapıcam bilmiyorum..tabi raptor bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @ange ßende nicki pcßuyucu yapacam nasilsa ßoşaldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 :d asudhasudhsaudhas yap yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hadi len lamermiyim ßen senin gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben lamer ? güzel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 =) alper... senin ßu oyundaki sayılı durust adamlardan biri oldugunu illa solememmi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 :d tmm tmm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 256 varya alem adamsın +9 raptor konusu bi sıkmışsın ya tutarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ulen yazıklar olsun be. itemleri sayarken insan bunlar mı değersiz diosun. helal walla. +4 leri örnek gosterıosun. ulen dinime küfreden müslüman olsa. +0 dediklerin arasında romlarda wardır. her zaman idda etmişimdir halada idda ederim. eğer (warrior we priest hariç) bir çarın uzerınde 2 den fazla en ıyı uniq item warsa ya duperdır yada manyak dolar harcamıstır oyuna. tam 1 yıl olacak oyunda oldugum zaman. kendı dropum ep dısında uniq itemim yok. ben anlamıyorum her gun bishopla bachla dukeylemı gezip dolasıonuz da +0 itemleri yazmaya gerek yok dionuz . aferim aferim ne alaksı var ben tam 2 aydır eslanttayım ve devamlı boss ararım boss keserim bu işin üsütne düşersen oluyo baska türlü üniq ya düpedir ya edit 2 ayda bile üstümü basımı tam yapamadım ama bi sürü üniq düşüyo buna inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 the_cute biraz geç kaldım ama takılarım tamamen dropppp.dupe diye hiç bişey yazmadım!!!kanıtımda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @zraile benim takildigim nokta '' hemde ole çok ii bi bitem de diil.altı üstü cyrıstal belt,cyrıstal earing.diğer takılarım zaten +0.onları yazmaya gerek yok.'' demen.. +0 icin ben kac boss kesiorum biliomusun .. eger bunlarin hepsi dropsa.. 7*24*30 eslanttasin demektir.. brawo.. gozlerim yaşardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 pckopat_warrior kerem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 the_cute herkes cyperda 60 olduktan sonra cz den çıkmıyo.o hatayı bi kere yaptım.ama inan np ile hiç birşey olmuo.np her zaman lvl kasmaktan sonra gelmeli.ben de takılırsam günde 1 saat cz de takılıorum.diğer zamanım hep kasmak ve boss koşturmakla geçio.saolsun bazen boss bulamasamda yardımcı olan arklarım var.hiç bi şekilde ne dupe nede herhangi bi hileyle item peşinde diiller. erolguner =66 lvl elemantal lord cyper burdan saygılarımı iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @pckopat uzerimde 3 tane uniq item olayinda istisnalar kaideyiz bozmaz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ßu arada senin ne kadar cabaladigini en iyi ben biliorum.. umarim diledigin hersey olur oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kılıc mesajın bana mı ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hosuna gittiyse ustune alinabilirsin :) item konusundan bahsediosan kendimden ßahsediorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar