arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 anaam .... benim stüdyo var o akşam... ilginç ve yorucu bi günüm olcak.. sabah antrenman öğlen pati buluşma akşam stüdyo... öö ölücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bnde gelicemde saat kaçta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben gelicem (büyük ihtimal) ama ikinci katta yiyelim bi nedenim var hatta ikinci katta buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o neden ne? bu arada ben de gelmeye çalışıcam inşallah gelebilirim. nuki burdan sana duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu arada çok önemli hatta gelme sebebim olabilir - 2.kat varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 manyak mısın olm? ikinci kat olduğunu bilmiyosan neden 2. kat olsun istiyosun? çok mu seversin ikinci katları? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ehuehu bi deli daha işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tmm demeki yarın 12.30-13.00 arası buluş yurouz tıkınıyoruz tıkınıyoruz ve yine tıkınıyoruz. bir şekildede bir birimizi buluyoruz. istiyen olrusa benim cep : 05373259066 (lütfen abuse etmeyelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o pizza hut'a temiz 3 senedir giderim ve hem eski yerindeyken hem de şimdiki yerindeyken o 2. katın kullanıldığına ben şahit olmadım =) ayrıca sınırsız yiyeceğimiz için ve sınırsız pizzalar 1. katta ikamet ettiği için 2. katta oturmamız mantıklı olmaz ^^ benim geliş sakat gibi, belli olmaz diyim. uyanamayabilirim o saatte, bir de psikolojim müsait değil bilmiyorum. gelirsem bulurum sizi zaten orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Buluşma Hangi GUN LOW...!!!... Benim Cep:0535 360 79 79 Giden Arklar Arasın Beni....Abuse Eden İtina İle Bulunur...Dövülür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yarın işte buluşma. ben de geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Yani Bizim Yarın...Cumartesi Olan Yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Nerde Buluşcaz Direk Pizza Hut Damı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben kesin olarak gelmiyorum ama sonraki event varım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bende geliyorum buyuk ihtimalle,gris t3h g3nk ikna etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben büyük ihtimalle gelicem. ama gelenlerin yaş ortalaması nedir, kimdir, kimlerdir hiç bilmiorm. kimseyi tanımıorm. koca caddede bi tane mi pizza hut vardı bu arada?..aydınlatmalar için saolun..:d:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben bi ihtimal gelicem 21 yaşindayim istanbuldan katiliyorum yarişmaya diger arkadaşlara başarilar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ehueh:) bn de 17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 koca caddede benim bildigim bi tane pizza hut var zaten bende zirt pirt ordayim :) çok bilgi veremicem kusra bakma kendimi diş dünya eylencelerinden izole ettim yoksa ilerde 10 yaş kücüklerle beraber öss ye hazirlanio olacam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla ben 16 yaşındayım inşallah sorun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 nie ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 16 yaş sınırı var pizzahatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ne biliim bazılarına göre olabiliyo. gerçi olsa da gelcektim ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 90lı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar