arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saat günyer tam olarakbeliryelin gele insanlar listesi yapın organizatör tembelmisin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pizza yerken konsantre olamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 phyx e msn den de ulaşamadım ben yardımcı organizatör olarak el atıoyrum gelecekler: (bi yanlışlık olursa haber verin) phyx (galiba 2 arkadaşı da var) arenda_duwcal bulldog turambartuin (ferepe durumuna göre) codename (ben) nuki mauww(duruma göre) grisworld (duruma göre) nightstalker (duruma göre) kenshinimura saat :12:30 - 1 gibi olsun detayları 1-2-3 gün içinde bildirmeye çalışıccaz [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:19 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mauww da duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 duruma göre gelebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kim lan bu durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 belli olmaz, o güne kadar nete girip haber vermeye calısıcam ama dershane cok yogun gidiyor, iptal de olabilir, kesin bir şey söylemek mümkün degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 durum değil drum a göre gelebilirim zhuauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aga senn wow da drum die bi char varmı acep? (varsa acaip duygu younlugu yaşarım)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 peki orada bir birimizi nasıl bulucaz ?? aslında bir masa dolsu erkek belli olur ama ilk gelenlerdde srun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu arada benim gelememe ihtimalim yüksek sayılır :( tüm organizatör yardımcılık görevlerimi nuki ye bırakıyorum :d [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 21:16 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bence bu buluşma patlama yolunda emin adımlarla ilerliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 spidee gelirse gelirim lol şaka, büyük ihtimal gelirim ben. hiç olmadı bir uğrarım evime çok yakın zaten. güneş gel olm sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 wow daki drum benim... ayriyetten gelicem kesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 25 şubat diyor abi adam, ölecez mi kalacaz mı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eh o da doğru :/ kalırsak gidelim o zaman : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 öğlenciyim pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bende gelebilrm ama kesin bişey söylemiym her seferinde yamulup kalıyoruım bi işim cikiyo yada bi arkadaşimin acil bi olayı bi işi düşüyo bana..boktan bi kader biizmki ama alişmiş götte don durur neyse yani bend evarim ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gelecekler: (bi yanlışlık olursa om atın) phyx (2 arkadaşı da var) arenda_duwcal bulldog turambartuin (ferepe durumuna göre) codename (ailesini kandırısa) nuki (ben) mauww(duruma göre) grisworld nightstalker (duruma göre) kenshinimura redallhoor ancalagan (duruma göre) toplam : 13 kişi diğer geliceklerde om den sj atarlarssa sevinirim. saat 12:30 -1:00 arası buluşuruz. orada tıkınırız. sonrası ....... pizzadan sonra yapıcak bir önerisi olan varsa haber uçursun. herkesi bekliyorum uyarı: kimse akılı davranıp hesabı başkasına ödetmiyceck. herkes hesabını ayrı öder. yeteri kadar para getirin (daha önce bu yüzden zarara girmiş biri olarak uyarı isteği hissetim.) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 15:44 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yaw bu buluşmalara niye kız gelmez.keşke erkekten çok kız olsa muhaahah yine abazalığım tuttu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben gelemiyorum tarihe bakmandan gelirim demisim 25 inde dershanede oglenciyim pzrları sabah oldugu şcin yalan ıkdum tuh nese 1 daha ki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 paticik buluşmalarında abaza istemiyoruz, abazalık yapmayın cık cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ah be ogun bi arkadasımın doumgunu var.olmasa valla gellirdim..pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 valla dişi olarak bi arenda var, abaza bünyeler kız varmış diye gelmesin yani =) arendanın solu fena değildir, aman. alamayız elinden valla :p güneş geliyo musun gelmiyo musun onu de sen. bi de benim niki doğru yazın pls. "r" olmayacak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şaka yaptım şaka.sedece neden duluşmalara az kız geldiğini veya hiç gelmediğini merak ettim de ondan:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar