Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni server


Episode_666

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 3 gün aönce dayımla(areste 62 lvl arc mage(reklam yapayım dedim : d)) abyss dungeonda akrep kesiyoduk. saat biraz geç bi saatti. aşırı lag wardı ve sawaş wardı ya da csw öyle bişi tam hatırlamıyom. neyse gm şey dedi. ####notice:sorry for the lag#### dedi. ardından da: ####notice:but new server is on the way#### dedi.
ama bu yazıyı.ben ve benimle kasanlardan başka kimse görmemiş. bir server bu kadar geç mi gelir? yoksa biz topluca halisülasyon(yazması da pek zor) falan mı gördük. neyse topici açtım umarım gmler yüzümü kara çıkartmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

premiumsuz oyuna girmek by new:)

once en boş olan serverlardan birine yani diez 3 veya olimpia 3 e girilir oyuna girer girmez hiç bir şeye dokunmadan direkt select character yapılır sonra girmek istenilen servera tıklanır eğer yine giremez ve non premium .... yerine too many users derse girmek istediğin serverın ( mesela b 1) 2. serverına girilip hiç bir şeye dokunmadan tekrar select yapılır

iyi oyunlar ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla biz ko oynarken 3-4 gunde bı yazı gecerdı ke gelıo ke gelıo dıe. ama bız hıc gormedık geldıgını. okuzun trene baktıgı gıbı yollara baktık ke gelmedı. aradan aylar yıllar hatta asırlar geçti. sonra gozumuzu bı actık ke gelmişti. ama o anlatılan, resimde gozuktugu gibi yiğit delikanlı birisi değildi bu ke. sonra bu keye yenı server falan ekledıler. sene gecen sene. 12. gun sonunda lvl 62 çarlar olunca bunları geri düşürdüler. keşke ke hiç gelmeseydide o laglı halimizle savaşsaydık. ke geldi mertlik bozuldu. ke defol ke.
senın bahsettiğin serverda gelir bı kac seneye kadar merak etme. sen yolunu gozle yeter =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...