irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 albumleri cıkmıss sonunda vatana millete bilumum ahaline hayırlı olması dileğiylee..ben evvelden de severdiim kendilerinii,guzel bölee albumu koyup camır dinlemek,paylasayyım dedim,siz pati ahali ne dusunursunuz hakklarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 patlat bi şarkı. dinleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 www.camur.org ciddi guzel rock yapıo adamlar,tavsiyem halim böylee(bi orta dogu ezgisini coverlammıslar),bu askın ızdırabını ve hara da ii besteler nacizane zevkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 albüm ismini bana itafen yaptılar galiba ljasbfasbl :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla khalad,ask ızdırabu hepimizde mevcutt be,ama al hadi gonlun olsun.))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla ben çook büyük bir umutla indirdim ama fıs çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar