Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda aldım raptor +8 =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vallaha billaha aldım cok mutluyum :d video çektim suanda pcde problem var format atacam en kısa sürede attıkdan sonra koyarım video :d
Mesaj tarihi:
tşk ederim iltifatın için koyacam pcye format atmam lazım atar atmaz koyacam 3 tane video cektim biri upragede +8 hanguk yapmıs idim ßiri o ßiri arena ßiri clan açtım onun pelerin görevi ßiride raptor :d
Mesaj tarihi:
hergun girdigimizde farklı clanda olduk en sonunda bu clana geldik clan 3 kişi g2 :d cıkamıyozda clandan adamlar cagırıyo clana gel diye cıkamıyom diyom yalan soyluyo sanıyolar yanlıs anlasılıyo oyuna girmiyom ondan patch cıkana kadar offline k.e :d
Mesaj tarihi:
1. olarak soulteam evet ondan aldım
2. olarak
bende dün mana potu aldım, başlık mı açayım yani?

arkadaş böyle demis ßen paticik kullanıcılarını kardeşim abim gibi sevdigim için ve onlarında beni sevdigine inandıgım için yazdım beni tanımıyorsun anlasılan topic acma sebeblerimden bir tanesi ben 4 5 kere raptor yüzünden dolandırıldım
neyse daha fazla konusma gereği duymuyorum saolun ilginiz için
Mesaj tarihi:
cok tşk ederim simdilik cz düşünmüyorum 2 gün önce clan açtım ilk gün grade 3 bugünde grade 2 olmus suanda clan ile ilgileniyorum + suanda strem yetmedigi içn shell giyemiyorum mecburen 63 olmam gerekecek allah kısmet ederse saglık problemlerimi hallettikden sonra kasmaya başlayacagım
  • Yeni Oluştur...