ofs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 vallaha billaha aldım cok mutluyum :d video çektim suanda pcde problem var format atacam en kısa sürede attıkdan sonra koyarım video :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 saolasın inş buda dupe cıkaaz musashi msashamudur nedir ondan aldım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 koy şöyle sana yakışan bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tşk ederim iltifatın için koyacam pcye format atmam lazım atar atmaz koyacam 3 tane video cektim biri upragede +8 hanguk yapmıs idim ßiri o ßiri arena ßiri clan açtım onun pelerin görevi ßiride raptor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ok bekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Bende :)z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bide biz su clandan cıkabilsek :d clanda 3 kişi var kimse cıkamıyo clanda baskanda yok nolcak bilmiyom :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sorma rasgele bi clana girmiştim 30+ falan heralde ben 60 kaldım ortada :d yarın grade 3 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hergun girdigimizde farklı clanda olduk en sonunda bu clana geldik clan 3 kişi g2 :d cıkamıyozda clandan adamlar cagırıyo clana gel diye cıkamıyom diyom yalan soyluyo sanıyolar yanlıs anlasılıyo oyuna girmiyom ondan patch cıkana kadar offline k.e :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hayırlı olsun raptorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 isalla basinda bisi gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 artık dm çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ceek hadi movie nerde kaldı bekliyorum : )) movie kalmadı izlicek arşivde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hayırlı olsun ceek inş. dupe deildir yeni clanında hayırlı olsun hemen grade 2 olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayırlı olsun kardes ins senin için ii olur sen bu askla 65 e kasarsın simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 +8 raptoru almış ama str si yetmiyo mal(e) karakter olduğu için :p. fp'ler de çok yakışmış aynı soba borusuna benzemişsin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende dün mana potu aldım, başlık mı açayım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 shakkil :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 alakaya maydonoz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 "musashi msashamudur nedir ondan aldım "=miyamoto musashi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 1. olarak soulteam evet ondan aldım 2. olarak bende dün mana potu aldım, başlık mı açayım yani? arkadaş böyle demis ßen paticik kullanıcılarını kardeşim abim gibi sevdigim için ve onlarında beni sevdigine inandıgım için yazdım beni tanımıyorsun anlasılan topic acma sebeblerimden bir tanesi ben 4 5 kere raptor yüzünden dolandırıldım neyse daha fazla konusma gereği duymuyorum saolun ilginiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayırlı ugurlu olsun cz de basarılar angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 cok tşk ederim simdilik cz düşünmüyorum 2 gün önce clan açtım ilk gün grade 3 bugünde grade 2 olmus suanda clan ile ilgileniyorum + suanda strem yetmedigi içn shell giyemiyorum mecburen 63 olmam gerekecek allah kısmet ederse saglık problemlerimi hallettikden sonra kasmaya başlayacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar