daverc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 adim emre problem yok ama soyadimla ilgili sorulan emel sayının neyi oluyosun sorulari lise 2 ye kadar devam etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bizim mahalledeki yaşlı moron dedeler benle dalga geçerlerdi küçükken emir demiri kesermi emiiiiiiiiiiiiiiir diye bende mauhauheuhauhe eeet emce diye cevap verırmısım kucukken damn ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 alkolluyum o zaman bunu yapabilirim osman kilicimi caldi! allah belani versin osman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 osman ismini severim ben . en sevdigim bir arkadasimin adi da osman . oglum olursa osman koyarim adini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 -adın ne ? -murat - iv. murat ekieki.. -yea -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 osman ismiyle dalga geçilcek ne var ben anlamadım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşın adı ateş. burger kinge girince espriler otomatik olarak geliyor zaten. ateş seni çağırıyor o.0 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 osman: (ar.) er. 1. bir tür kuş ya da ejderha. 2. hz. muhammed (s.a.s)'in damadı ve hz. ömer'den sonra devlet başkanı olan iii. halife. 3. osmanlı devletinin kurucusu, osman gazi. nebiyan turkish-turkish add glossary : osman kökeni: arapça cinsiyeti: erkek anlamı: bir tür kuş ya da ejderha. ( toy denilen, kazdan büyük bir kuşun yavrusu). ateş gibi adam (odman= od +man) yeni lügat türkçe sözlük add glossary : osman (r.a.) peygamberimiz hazret-i muhammed aleyhissalâtü vesselâm'ın en yakın sahabelerinden, aşere-i mübeşşere'den ve islâmiyet için en çok fedakârlık gösterenlerdendir. hz. talha ve zübeyr'den evvel imana geldi, iman edenlerin beşincisi oldu. resül-ü ekrem aleyhissalâtü vesselâm'ın üçüncü halifesi ve damadıdır. hazret-i osman (r.a.) çok zengindi. bütün malını peygamberimiz ve islâmiyet için feda etti. çok hayâ ve hilm sahibi idi. peygamberimizin (a.s.m.) iki kızı ile evlenmek nasib olduğu için kendisine "zinnureyn" ansiklopedik isim sözlüğü : osman (ara.) er. 1. bir tür kuş ya da ejderha. 2. hz. muhammed (s.a.s.)'in damadı ve hz. ömer'den sonra devlet başkanı olan ııı. halife. 3. osmanlı devletinin kurucusu, osman gazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hı hı reaper anlıyoruz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 benim ismimle de moruk koruk vs. gibi dalga geçmişlerdi ama 12 yaşımdan sonra olmadı. bi tek lise 1 deyken bi kız dalga geçmeye çalışmıştı ama kızın adı hikmet olduundan fazla uzun sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 benim ismimide 100lerce kez türetiyolar. bakın buraya bana arkadaşlarımın nası hitap ettiğini yada ismimi karıştıranların ne dediğini yazayım adımı bulmaya çalışın. seco sertaç sör sergen se caner serci secahattin serç serkan serincan sırcan vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne ilginç insanlara sahipiz yafff -.-" bi isimle bile 1000 dalga yaratıolar [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 09:50 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 insanlar 2 ye ayrılır; osman olanlar ve olmayanlar. diğerleri önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 banada sezercik diyip duruolar sinir oluorum. ben napim. o filmlerde o ismin kullanılmasında emeği geçelere. - adın ne? - sezer - ahah sezercik ekeikeieki - hrr - vınn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @arma sercan mi isim ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benimde soyadımla dalga geçiyolardı can gelgeç , geldin geçtin bilmemne falan öf geyik işte ama biyerime de takmadım gerçi osman kadar abartmıyolardı ama yinede dalga geçiyolardı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 osman adını ben de anlamsız şeylere takabilirim(takmadım çünkü anlamsız buldum , komik gelse takardım) ama bir insanın adı osman olduğunda osman adını çok beğenirim , bana göre kediye taktığımız osman adıyla , arkadaşımızın sahip olduğu osman adı bambaşka anlamlar taşır ben de bir insanın yüzüne ''kusra bakma benim çöp kutumun adı osman'' diyebilirim ama alınmyacağını yukarıya yazdığım 2. paragraftaki düşünceye sahip olduğuna ihtimal vererek söylerim ; asıl amacımsa sonradan bir sorun çıkmaması , yanlış anlaşılmalar olmamasıdır ; ama kimsenin adıyla dalga geçmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar