FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 arkadaşlar ne zamandır ıstıyorum su site yapma olayını bunu nerden nasıl en kolay biçimde ve hızlıca öğrenebılırım zaten biraz nasıl neyle hangi progmla yapıldıhını nasıl kullanılcahını öğrensem kendimi geliştirmem kolay oljak ama bi yerden baslamak ıcın yardım lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ilk frontpage turkçeyle gir kas bişiler yap.1 hafta sora beklemeden dreamweaver a geç. karıştır falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ama birinin ogretmesı lazım kendın kasarak nereye kdr ogrenebıljeksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 birinin öğretmesiyle olmaz.yani olurdda öle işte. sen kendin kasıp yeni bişiler bulunca daha kolay aklında kalır.yani surekli sana biri öğretemez.ilk önce direk akrıştırmaya başlıcaksın...uzun süre beceremessen yardım al. ve ilk html öğrenmeye başla.gerisi karıştırmayla olcak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tmm dedıhın programın download linkli fln varmı kaç mb dır bu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 birinin öğretmesiyle pek olmaz. ben coffee programıyla başladım öyle hazır templateleri araştıra araştıra komutları ezberlemeye başladım halbuki okulunda etkisi var tabide. dreamweaver ile başlayabilirsin fakat ilk önce basit konuları bi öğrenmen lazım. bi ara tutorial hazırlamayı düşünüyorduk ama olmadı işte uğraşan yok :) dreamweaver trial versiyonunu indirmek için tıkla macromedia'dan indir studio 8 dreamweaver'i sonra 15'günlük trialdan kurtulmak için aşada cdkey var dreamweaver = wpd800-56030-27132-70967 flash pro = wpd800-58830-61232-08909 fireworks = wpd800-55331-91732-30317 [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 16:21 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tmm bulamadıhım bsy olursa sana danırım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 www.macromedia.com'a gir trial versiyonlarını bul indir 157 mb gibi birşeydi sanırım dreamweaver. trial version olarak indiriyorsun sonrada cd key'i yazıp paşa paşa kullanıyorsun. olay bu kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 peki bi site bılıyomusun boyle resimli anlatan fln :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fantastic özel mesajında bulcaksın. ha bide serial olayını özelden versen daha bi iyi olurdu sanki masteis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 saol usta sımdı bu macromediada try olarak verıyo bıde buy olarak verıyo try dedıhı demo versıyon verıyo olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tmm hallettım 3 program 250mb tutuyo yaklaşık kasıyoruz walla adsl ile :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şahsen ben kendim kasa kasa, birşirketten teklif almaya kasacak kadar gelmiştim. merakın varsa herşeyi kurcalıyosun oluyo. :d ama en büyük tavsiyem şu olucak: işe sıfırdan bişeyler yaparak başlama. varolan, tasarımı hoşuna giden siteleri editleyerek başla. çok daha iyi öğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 birazda olsa html ogren =) gerekli yerlere kendin mudahale et programa bırakma.. w3schools [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 14:51 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 abi bence en kolayı photoshopta hazırlayıp image map yapmak :) çok hoş görünüyor ama işlevsiz oluyor o ayrı konu :d [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 15:04 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar