Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayan muhabire çirkin saldırı

Wazzz

Öne çıkan mesajlar

geffen arkadasim, yazdigim ''yakmali yikmali'' mesajda bir ironi vardi. ben sadece ''bu yaptiklari insandisi'' gibi bir yorumun degisik versiyonunu yazdim.
sen bekaret topiginde de agir ithamlarda bulunmustun bana karsi. üstelik o elestirdigin konudaki yoruma tek sahip olan ben degildim.bi sürü insan arasindan gelip bana laf sokmanin sebebi nedir ?
burda da kalkip yine bana laf etmen yüzünden '' aha adam geldi , yine bana bulasti '' gibi bi yorum yaptim gris'e . karisip beni korumasini ya da sana laf sokmasini falan da istemedim.
aramizda ne tür bi iliski oldugu da kimseyi ilgilendirmez. neyse bu konu burda kapanabilir. bi sorunun varsa da öm'den gelirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

vanille yazdığının ironi ile hiç bir alakası yok bunu sende biliyorsun ya neyse.. son zamanlarda bu şekilde .. ''bir tanesini alsancakda sallandırıcaksın bak kalıyor mu boyle şeyler'' '' bu adamlara kafam girsin'' '' bu adamları yakalım'' gibi mesajlar doldu forum.. foruma yeni sürümle birlikte botlar da gelmiş random mesajlar yazıyormuş gibi geliyor bana. ben de o yüzden o tarla vari mesajı yazdım. inan bekaret konusunda yada başka konularda da seni eleştirdiğimi hatırlamıyordum bile belki. başka bir konu da kesinlikle seni haklı bulup savunmuşumdur bile. kesinlikle nicke bakıp yorum yazmıyorum, sadece yazılan yazının içeriği yüzünden eleştiriyor veya katılıyorum elaidi ile de çok fazla konu da tartıştım mesela.. yeri geldi aynı şeyleri de savunduk kendisi bunu okursa onaylıyacaktır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

paticik'taki insanları belli bir kültür seviyesine gelmiş, belli bir entellektüel kapasiteye sahip insanlar olarak görmüşümdür her zaman.

şimdi böyle bir olayda dahi, yapılan ironiyi anlamadan ya da anlamak istemeden birbirinize çatmanızın manası nedir? hayır illa ki laf sokma zorunluluğu istiyorsanız, özel mesaj denen bir sistem var, ordan halledin arkadaşim. sözüm tek bir tarafa değil yanlış anlaşılmasın...

------------------------------------------------------------------------

evet yapılan şey inanılmaz derecede yobazlaşmış bir kültürün ürünü. böyle bir durum her ortaya çıkışında, ben "hz. muhammed orada olsaydı, ne olurdu" diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. yazık o insanlara, gerçekten de dinlerinin gerektirdiği şeyleri yaptıklarını düşünüyorlar belki de... yazık o kadına, hala "çağdaş" bir toplumda böyle şeylerle karşılaşabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım burda insanlar kendilerini savunamıyorlar mı ?
birleşip voltran olup o şekilde başkalarına mı saldırılıyor.. bu soru saçma oldu cevap verdiğim kişilerden en az 3 yıl önce burda olduğum için neyin nasıl oldugunu biliyorum o yüzden cevabını vereyim burası öyle bir yer değil!!!!!
ne ironisi .. ortama uymuş bir şekilde '' kafam girsin'' ''aha herkesin tuttuğu'' tarzında cümlelerden bir demet idi o sadece..
hitler damarım tutucak hepsini yakıcam bigün.. bu bir ironi cümlesi olamaz. olsaydı şu şekilde olurdu. (hepsini yakalım)! hitler falan girmezdi cümlenin içine. birbirimizi kandırmayalım o yüzden.
benim de hazır onları yakmışken bizim tarlanın posalarını da yak demem de bir ironiydi o zaman.. ona neden bozuluyorsunuz? demek istediğim o kişilere bir zarar vermek kolay değil, lafla peynir gemisi yürümüyor mesajıydı belki. neyse ya alın size ironi..
hadi konyaya go go go! fire in the hole!
Sosyal ağlarda paylaş

işte laf edebiyatına güzel bir örnek de penthin cümlesi.. adam hem muhabire yapılan saygısızlığın ne kadar yanlış olduğunu, hem de yanlışı yapanlarla aynı kafada olan başbakanın ünvanına yakışmayacak çirkin işlerle meşgul oldugunu belirtiyor tek cümle içinde. gg.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin herhangi bir lafının haksız olduğunu söyledim mi? sadece ikili-üçlü tartışmalar için konuyu saptırmanın yanlış olduğunu söylüyorum. sen haklısındır, nil veya gris haklıdır, o beni ilgilendirmez.

senin "tarla" lafın direkt laf sokmaydı, bu konunun dışında bir konuda olsaydı da "ehehe iyi laf sokmuş" derdim. lâkin dediğim gibi , burda toplumsal bir olay var, nil'in ordaki lafını o tarz cevaplandırıyor olabilirsin, haklısın da, ama bunu kışkırtıcı bir şekilde yaparsan, olay 2'li 3'lü tartışmaya döner.
tek taraflı mı bu düşüncem? hayır, gris'in gelip *pat* diye sana laf sokup nil'i savunması da yanlıştı.

sonuç olarak dediğim şey, konuyu kişisel tartışmaya dönüştürmeyelim, iki tarafın da aynı şeyi savunduğu bir ortamda, birbirimizle tartışmayalım...

(son espriye de koptum bu arada, onu da söyliyeyim)
Sosyal ağlarda paylaş

aster yazdığım şeyler de mizah var zaten. o yüzden birine laf soksam bile kişiyi o kadar bozucak şeyler olmuyor. son günlerde artan asalım keselim kafam girsin gibi magandavari yazılara katlanamıyorum, laf da sokmuş oluyorum haliyle. bu kişisel de değil. senin gibi konuya dönelim çağrısında da bulundum önceki sayfada ancak cevap verme zorunda kaldım ardından. son olarak ya tamam yaaaaaa.. banu alkan balerin tamam yaa o da ironi değil tama yaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir anda bu kadar gerginliğin sebebi nedir? vaniLLe'in dediği şey ciddi değil ancak geffen'ın verdiği cevap da pek sert bir cevap değil ki? Bir anda bütün forum niye çullandı anlayamadım ben? Özellikle olayla hiç alakası olmayan bir çok kişi çok daha sert çıkışmış olayın doğrudan bağladığı iki kişiden. Ne bileyim Griswold'un direk hayvan imasıyla tartışmaya girmesine gerek yokmuş sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
işte laf edebiyatına güzel bir örnek de penthin cümlesi.. adam hem muhabire yapılan saygısızlığın ne kadar yanlış olduğunu, hem de yanlışı yapanlarla aynı kafada olan başbakanın ünvanına yakışmayacak çirkin işlerle meşgul oldugunu belirtiyor tek cümle içinde. gg.
biliyorum çobanını çok seviyorsun ama kendin eklemişin o aynı lafını oraya. penth öyle bişi dememiş.

kaldı ki atatürk'ün menemene çözüm önerisini hatırlayınca tayyip'in uğraşması sanki daha bi mantıklı geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bence türkiye'nin sorunu bazı şeyleri çok kolay elde etmesi.kurtulmak için kurtuluş savaşı verirken hiç düşünmediği laiklik , demokrasi gibi kavramlar elde ettik.avrupa ülkeleri bunlara bu kadar kolay sahip olmadı.o yüzden hala %30 çoğunluğu alan her istediğini yapabileceğini , aihm bile onayladığı yani insan haklarına uygun bir kılık kıyafet olayını başörtüsü takmadı diye insan taşlamayla bir tutabileceğini sanıyor.bu gidişle ülkemiz , arap ülkeleri gibi dibe vurur bu sefer atatürk gibi bir kurtarıcıda olmaz acaba bu durumdan ülke kurtulabilir mi yoksa araplar gibi mi oluruz orası tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...