Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ya bu programı kullananların artık diyorum Allah belasını versin... Yeter ya ii ce oyunun içine ettiler... Özellikle human mageler ve warriorların %70'i bu programı kullanıyo adam minicik hp ile townluyo bi anda...İsimlerini söleyip rezil etmeye gerek yok.. Sadece şu varki KOHACK gibi programları kullananlar eziktir!!! Popo korkusundan KOHACK'i açıp ufacık hp ile town atan adamlara.. Ya bu oyunu adam gibi oynayın yada bırakın gidin ya sizin gibi gerizekalılar yüzünden bu oyun içinden çıkılmaz bir hal aldı.. Örneğin ; Devil_Murat die bir mage KİNG clanı lideri sanırım.. Nova pillar atıyo kaçıyo yakalıyorum azıcık hp si kalıyo townluyo gate çekmeden bu nasıl bi iştir ya bunu nasıl kendileri kabulleniyo.. Bu programı kullananlar şerefsizdir...Başka bişey demiyorum zaten birkaç tane magenin ve warriorun ismini verdik yakında çoğu banlanacak.. Görücem ondan sonra ben bu oyunun nasıl bir oyun oldunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 huzur islamda ersin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 :=) abi vallahi deli oluyorum varya bilgisayarı parçalayasım geliyo. yaaaaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 anlıyorum ersin bana da aynısı oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bu arada seni çıkartamadım nickin adın ne söle de bilelim yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ne yani sadece human mı :D :D bircok orc da bu program var adamın master yanıyo tam direk town bunu sadece human diye ayırmak yanlıs :P [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 17:03 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Syner a katılıyorum bazı arkadaşlarım kullandı zamanında diğer bir topictede belirtmiştim nefret ediyorum o progrmdan ... En ufak bir örnek 1700 vurdugum magenin npsini alamıyorum bu nedir yaw adama bir r yapsam ölecek adam hopp kayboluyo bende isim vermek istemiorum ama en az 10 tane isim var aklımda ....Eğere devam ederlerse gerekirse buraya gerekirse offical foruma yazıcam hepsini .. Bende cok town cekerim ama ben town penceresini açık tutarım kalabalığa girerken stealth ım bir nedenle bittiği zaman pot minorle town cekiyorum bunu gören Blancanieves adlı roguede beni oto towner ilan etmiş .. Al bide burdan yak .. Nefret ediorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Kim ne derse desin abicim delikanlı olan böle programlara ihtiyaç duymaz ama deliğikanlı olanlar ancak böle programlar kullanırlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 verin isim bizde bilelim kimler yapıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 0000000 ve Lordos'a kimse bişey söleyemiyo galiba ? deli gibi minor basan 2 assasin zaten lordos belli +2 - +3 takıları var belli... Lordos'a 4x70 bi de ben daldık adam yatmadı bi de adam kesti döndü geriye.... Önceki konularda belirtmiştim zaten bilen bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 endless şimdi bi laf sölicem ağrına gitcek.. Bu programı kullanan salak magelerden biri de sensin... illa ismini açıklamak mı lazım zaten kendi kendini ele veriyosun oyunda da aynısın delikanlıysan eğer bi gr. delikanlılık varsa adam gibi oyna şu oyunu hile ile deil..... Gerçi o programı kullananlarda delikanlılığın "D" si bile yok zaten bu bir gerçek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 iyide bu dedigin nychirs gibi kimse yapamıyo admaın hp yarıdan daha az bir basmaya baslıyo hp full oluyo birden ama niyese sen sadece humanları goz ununde tutuyosun 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 benmi kullanıyom :D :D :D :D kac assianla 1 vs1 kaldıysam veya karsalasdıysam town cekmedim ya kesildim yada kesdim bırak bu işleri millete camur atmayı kesemiyosan kesemiyom diycen bana kanıt koy benim yaptıgımı kanıtla sana charı vercem millete camur atma o camur ustune sıcrar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Sen kendini NYchris le bir mi tutuosun ben onun yaptına doru demiyorum... O banlanmaz sen banlanırsın ama benim demek istediğim bu anladın mı ? Kendini o adamla bir tutmaya çalışma hata yaparsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Aha ahahahaha sabaha kadar senle 1vs1 yaparım hiç sorun deil bunu sende biliyorsun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bana kanıt koy benim bu programı kullandıgımı ispatla hayatımda program kullanmadım bu oyunda kullanmamda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben surekli cz de h town acık durur partide oldugum adamlar iyi bilir konusmam bile biri gelir saglam damage verirse enter yaparım town cekerim ama genelde bunu 1 vs 1 de hiç yapmadım 3-4 kişi arasına kaldıgımda yaptım ama hiç bir zaman program kullanmadım sana soyleyim camur atma sen o camurun içine dusersin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 benim demeye calıstıgım endlessin h ye basıp açık tutma olayı bunu yapanla program kullanan aynı görünüo syner hatan olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Çok konuşan biri deilim diyosun ama çenen maşallah kol kadar nasıl olcak bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 sen once benim yazdıgımı oku ben ne yazpıyom orda h town acık durdugunda cz de partilerde bile fazla konusmam diyom sen ne diyon once oku sonra yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ben farkındaysan kullananlara sesleniyorum... Yaran mı var ağrı mı yaptı yoksa ? Ağrı kesici tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Örneğin ben h yi açık tutup enterla town attıgımda fazla kişi arasında kalınca redballımı görebiliyorum ama pot minor ve entera basınca karşıdakine redball olmuş ve town cekmiş izlenimi veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 dedigin lafı sen bilmiyon hralde bana dedin sen kullanıyon diye şimdi yaran mı var diyosun ya sen ne yazdıgınıda bilmiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 altaturk şimdi cıkartmada göriyim :=) bu benım buradakı kod adım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 nooluyorus syner hakli cok kez kaçan mage lere daldım assasinle spike dan sona kızarıyo ve 2.skill failed adam ortada yok bu programları kullananları bulmaq lazım ip den filam örenilemesmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar