Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: LeadeR, 28 August 2003 16:49 tarihinde demiş ki: said: Nightwish, 28 August 2003 15:56 tarihinde demiş ki: ... vaadettikLerine gore bedava oynama suresi vereceklermish insaLLah verirLer sorun oLmaz. [hline]Nightwish from NBL Böyle bişi var mı?[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia evete var eger yapmazlaarsa parami kibarca geeri istişcem kayip zamandaki 5 uro da olmazsa ishte o zaman dava acabilirsin vermezlerse.Gayette basit bişi kimse 5 euro icin dava acmaz ama 10.000 kişi 5 eurodan 50.000 euro eder bu haftalik sadece ...allahişn belasi serefsizzler daha uzun sure sifreler yok hberiniz olsun.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ya nası yok? acc u açtırdıın maile baktığınıza eminmisiniz? bana serverların kapandığı günün gecesi veya ertesi sabah (ayın 27 sinde yani) geldi şifrem ve direk girdim oyuna. acaba bazı acc larda sorun falanmı var? öyleyse bilemiycem tabe[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yok OSKI yok a.na koduklarim yollamadilaar halende yok ve feLaket sinirLenmish durumdayIm umarIm vadLerI gercekLestirmezLer anasini seyedeyIm tovbbe yarabbI La havLe veLa.yok neymish mail serverlara worm girmish o yusden mailler ulasmamishmish kicima anlatsinLar ultra gayette iyi caLisiyor hicbirsorun oLmadI bahanelerine soktuum herifLeri.1hfata abi sadece 1 hafta beklicem sonra da aynen abLama Ticaret Mahkemesinden dava actirticam.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bu arada Iced ben.BuzdanGardiyan hesabI.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya bu subscription sayfası neden hala gelmedi hiç gelmeyecek mi? nedir? adamlar 2 haftadır yapamadılar şunu...[hline]Solid Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 http://www.petitiononline.com/daoc1/ suraya girip bi imza atIn size zahmette biraz ciddileşsin iş. haftaya acıLAcak sayfa ve subs sifreleride degisecek.2 Bedava gun vericeklermish allahin cezalari 12 gundur oynayamiyoruz.Sorusturuyorum bakalim eger mumkun olursa dert acacam bu herifLerIn basIna.Ticari mahkemede avukat oLan bi tanIdIk ta buLduk Paris'te uyuz oldum 10 gun 4 euro demek 10k account pwd alamadiysa mesela 40.000 euro cok iyi para herifler 2 gun bedava verip kafadan 25 30 bin euro kara gecicek cizerIm bunLarI ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Aslında olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz.. Adamların 25.000 euro fln karı yok aksine büyük zararları var.. Subs sayfası offline olduğundan belki binlerce oyuncu acc'larını açtıramıyorlar.. Bu da GOA'nın büyük miktarda para kaybetmesi anlamına geliyor.. Diğer taraftan ortada server'larına yapılan bir saldırı var, buda muhtemelen Right Now veya Subs sayfaları üzerinden gerçekleşti ki halen bu servisler kapalı.. açığı bulup kapatamadan bu servisleri tekrar açamazlar, açtıkları takdirse sizin oyun oynamanızı sağlayabilirler ama karşılığında çok daha büyük zarar görebilirler / görebilirsiniz... tmm GOA bu işi halletme konusunda biraz başarısız ama dediğim gibi dava açmak vs. bu konularda o kadar da ciddi bir kazanç sağlamaz oyunu alırken ok vermiş olduğunuz EULA zaten pekçok konuda sizi kısıtlıyor o nedenle elinizden çok bişey gelmiyor..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bana eger 2.5 3 hafta bedava oynama suresi vermezlerse (pwdleri alanlaraa 2 gun verilecek) ben verilen surenIn eksisinin artısını cıkartIr rica ederIm. kaLdı ki hangi zarar olabilir?Mhytic GoA Wanadoo... Wanadoo 6-7 üLkede hizmet veren bi provider.Gereginden fazLA para kazaniyorLar zaten.Hollanda Belcika Fransa hebe hube...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 allah belalarini versin cok adam mail atip aldi sifrelerini bizimki hala gelmedi serefsiz GoA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar