Bugvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ???[hline]Aziz lvl24 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 tam bende dicektim (bilmiom yane)[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Sanırım bakım yapıyorlar, sitesinde son baktığımda resmi bir açıklama yapılmamıştı.. Foundations da geliyor olabilir ama sanmam duyururlardı sitesinde..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Birdenbire 'beklenmedik bi problem oldu kapatiyoruz log olun' vs deyip 30sn icinde kapattilar, Paris saatiyle 3 gibi acilirmis, bizde 4 veya 5 oluyor tam bilmiyorum. Pryd ve bir alman serverini hacklemisler gibi bir laf duydum da bilgim yok, web sitesini bile kapatmislar zaten, 1 haftaya yakindir subs page ve rightnow kapali.. Gitgide eline yuzune bulastiriyor GOA.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 saat türkiyede 4 oluyor baggio =) 1 saat fark var...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 3'mü yoksa 15'mi[hline]Aziz lvl24 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Dediklerine uyarlarsa yarim saat sonra acilacak iste yaklasik..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 türkiyede 15 ise, fransada 14... beni ilgilendirmio zati... =) italy de oynuyom... TIKIR TIKIR...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yaaa açılmadı hala beağ :( bunnar bana bi rvr koklatmicak animist 14 ranger 30[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Important notice : Game password being changed. [2003-26-08] Hello, These last days, you have probably noticed unusual things on Dark Age of Camelot : Shutdown of Rightnow !, our customer service tool. Shutdown of the subscription system. Unusual events on the Prydwen server. Since the 18th of August, Dark Age of Camelot Europe has been the victim of computer crime, like many other well known online services. GOA's technical team immediately implemented a series of preventive measures, which resulted in the shutdown of our customer service tool, Rightnow !, and of the subscription system. We have also lodged a complaint with the competent authorities. As a cautionary measure, we have decided to change your "game" passwords. The game servers should thus be stopped for a maximum of 5 hours. The procedure of sending the mails should take about 24 hours, so do not worry if you do not receive your email right away. In the days to come we are going to process the change of all "subscription" passwords. Services shutdowns are thus planned in order to finalise the reinforcement of the security measures of our platform. We will keep you informed during the week of the precise planning for the restart of the different services, and we are doing everything possible to ensure once again an optimal service. The DAoC Team[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 qhüönk!? aman bea yarın yeni şifre maile gelcek ölemi... zaten deiştireli fazla olmamıştıki benim şifreyi[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Dua edin de geçmiş bir tarihde çevirmesinler illuin kudurur valla server'ların hack'lendiği zamanda adam 45'di şimdi 50 geri alınırsa server çıldırııır[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teba Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hahah tam nebula muhabbeti olur zaten... gerci ne farki kaldiki nbl muhabbetinden? :P bi silencer eksik birde turkce kufur yok ortamda :P[hline]Teba ShiningEyes the proud lvl 50 cleric Excalibur/Albion Burning up casters with 4 smites & Bioenchanteur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :D GOA GOA ühüh yeter artık 20 enhc yarattım oynuyamadım 1 dakka bile :( /rude goa[hline]Chelir Level50 Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ya oyuna girebilen var mi? Benim maile sifre hala gelmis degil:=([hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ben girdim:) yollamislar sonunda[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 BBBWWWWWAAAAAAAHHHHHHHH!!!!! LAN BEN HALA DUMUR GİBİ KALDIM BEEAAAAAAĞĞĞĞ BALA BAK 24 SAAT DEDİLERSE BANA 23:59 DAKKADAMI YOLLİCAKLAR!?!??!?![hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aLLah bintürLü beLaLarInI versin umarIm 3-4 gün daha böyLe yoLLamazLAr ve aynen dava actIrIrIm beLki zengIn oLuruz. (ayIptIr soyLemesI abLam Insan HakLarI MahkemesInde Avukat) Icedguardian[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 geldi benim dün akşam 10 gibi (onların gezegeninde 24 saat bizim burda 24 güne denk geliyo heralde)[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 umarIm 1 hafta daha boyle sürer bende basarIm davayI[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 EULA'yı düzgün bir şekilde okursanız bu gibi durumlardan solayı hiçbir dava açma hakkınızın olmadığını görürsünüz....[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hihim evet 1-2 haftaa oyun oynayamadIgImda ki sadece ben deiL ortaLama 7000-8000 account sayarsak 2 haftada carp bunLaarI 10 euro iLe 80.000 euro gibi bi rakkam havadan giriyor onu bunu bırak kaybediLen zamanda cabasI ayrIca dava acma hakkIm war ama 10 euro icin kimse dava acmaz kibarca parami geri isterIm vaadettikLerine gore bedava oynama suresi vereceklermish insaLLah verirLer sorun oLmaz. ama söyLiyim oLayLar onLarIn sorumLuLugunda degiL Laneth hackerLarIn yaptigi b.kLuk fakat vaadettikLerInI yapmadiLar v 2 gundur insanLar passwordLerInI bekLiyorLar soyLenen birshey warsa cocuk oyuncagI deiL bu yapiLmaLidir....[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Nightwish, 28 August 2003 15:56 tarihinde demiş ki: ... vaadettikLerine gore bedava oynama suresi vereceklermish insaLLah verirLer sorun oLmaz. [hline]Nightwish from NBL Böyle bişi var mı?[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ya ben kapalı olan accountu açtırıcam açtıramıom account sayfasını kapatmışlar ya kaç gundur boyle bu ne zmn duzelir bilgisi olan var mı?[hline]Solid Snake Damien app mage (Europa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 uzun bir süre soununda geldi ohh be vatana mllete hayirli olsun :D[hline]Chelir Level50 Cleric[Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar