asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Win xp pro tr isletim sistemimde surekli nt authority/system hata veriyor ve sistemi kapatıyor nasıl kurtulabilirim?[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gerekli sorunu cozmek icin formul buldum. Aynı problemi yasayanlar icin burayada yolluyorum Ceviz forumlarından c/p : Solucan bilgisayrınıza girdikten sonra sürükle-bırak, kopyalama, dosya özelliklerine bakma, olay görüntüleyicisinden olay özelliklerini inceleme gibi işlerden mahrum bırakılıyorsunuz. Oturum açtığınız zaman ise 60 saniye içinde bilgisayarınızın kapanacağına dair bir uyarı alıyorsunuz. Çözüm için Buradan yamanın gerekli dil/sistem seçimine göre yüklenmesi gerekiyor. Ek olarak: Başlat/Çalıştır'dan msconfig çalıştırılarak karşınıza gelen pencerelerin başlangıç kısmından "msblast.exe" nin kaldırılması gerekiyor. Bir arama yapıp sisteminizdeki "msblast.*" ları da silmelisiniz. Kolay gelsin.[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar