Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+10 ib ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün cypher e girdim ve resimde yazıyordu inanmadım Pm attım ead nickli birisi trade den gösterdi +10 yazmıyordu ama 161 ap vardı bu nasıl oluyor +10 deildi ama 161 ap var http://img51.imageshack.us/my.php?image=161p0js.jpg
Mesaj tarihi:
trade gördüm ama ss alamadım +10 yazmıyordu ewt ama 161 ap vardı nerden nasıl yapıyor bu millet bir dupe buluyorlar diersi gün kapatıyorlar başka yerden buluyorlar nasıl buluyorlar ya adam gibi oynayan yok şu oyun u
Mesaj tarihi:
ama dikkatli izlediysen aralarda kesilmeler war. arka arkaaya basmıyor iron bowu. dikkatli izlersen yapıştırılmış video sürekli. ama ne olursa olsun wtf durumlarına gırıo mıllet bunun +10 basmasına :D
Mesaj tarihi:
valla cypher de lvl 1 %0 1 yaratık kesmemiş charla +8 raptor yaptım ama baya shell raptor felan yaktım.. chest in çok oldugu zaman item cok olunca çekinmiyorsun up işi şans işi bence..
Mesaj tarihi:
Basan kişi GM değil çünkü GM'lerde NPC'lerin üstünde NPC'nin ID si yazar. Charon'da yazmıo :) Ama işin içinde bi iş var gibi geldi bana da.

Bu da o videonun linki

http://rapidshare.de/files/1586848/IB5to10elem.avi.html

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:48 tarihinde, Reocker tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim elimde de +9 Glave var.
Upgrade tamamen şans işi.Trina ile +7 raptor basarken yaktım.
Sonra pazardan +8 raptor aldım.Elimdeki Glave'yi basayım dedim nasıl olsa +8 glave 15 gb felandı.
Yeşil ışık yanınca gözlerime inanamadım :).

İyi upgrade basarım diyen yalan söyler.
ŞANS
Mesaj tarihi:
evet şans işi olduguna inanıyorum ama o anki durdugun location ile ilgili detaylarda war gibi geliyor bana. kesin bi denklemi wardır o işin. bi çözsem einsteindan sonra ki 2. bilim adamı olurum xD
Mesaj tarihi:
evt.. 256 ya mutemadiyen katiliorum ( muhaha :d cümleye ßak )

onceki gun trina + bus ile bastigim 5 adet +6 ib nin 5 ide yandı.. ßu eşşek şansı.. sonrasında kalan son +6 bow u sadece bus la +7 yapmam ise.. teselli :)
Mesaj tarihi:
beylerben cok denedım ve bu işi cözdüm ciddiyim bugun+8 wızard basdım c1 de sureklı herkes basıyo her 5 dkk bı 7-8 sanıye hıc patlamıo deneyebılırsınız
  • Yeni Oluştur...