havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yaw neyse sallayın tamam:)Kimse nankör deil.Tamam dörtte üçü su tamam bırak:) [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:28 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Chill ouuuuğt, whatcha yellin' fooğr? Lay back, its all been done beforeee And if, you could oonly let it beeeğ yoou would seeeeeğğiiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 lan dory cok cadisin. adami bezdirdin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hadi ben nankör oliyim ahanda şu andan itibaren nankör olduğumu iletiyom herkese heeeeühehüehühüü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 olmaz rica ediyorum. ben nankörüm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 eet sapitma anı neyse arkadasım, legbranin dediği gibi, sana soylenmemiş bi lafi üstüne alinman kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yettim gayri kadınlar daha nankördür durun orda![nereden daldım ben şimdi?] [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:30 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 HAYIR!!!1 erkekler daha nankördür OKKKEEEAAAA?!?!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 garbage olduk yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 demek ki ben öle anlamışım kabul ediyom aşağılık bi herifim:)Olabilir insanlık hali eheheh.Çok öss çalışmaktan herhalde hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 garbage daha nankördür. gözü kör olasica!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 vanil anam zombie mode off, sapittin iyice:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 İnsan nankördür ama kadınlar doğal seçicidir (yani eş konusunda seçme hakkı kadın tarafınındır doğa kanunları sebebiyle) dolayısıyla nankörlük yapma gücü genelleme yapılacak olarak kadındadır dolayısıyla nankör olabilen dolayısıyla yüksek oranda olan kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hey dostum senin tek sorunun ne biliyormusun o lanet olasica beyaz kafanin , beyaz kicindan daha büyük olmasi!! ok ? ahbap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 valla bu kadın cazibesi adamın başını 83457 kere döndürüyo olsa gerek eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bence ibrahim tatlises daha nankör (nankör kedi diye sarkisi bile var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ehuhuza o şarkıyı babam radyoyu arayıp annem için istemişti, aile faciası yaşamıstık, babamı rendeliycekti nerdeyse annem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ahuahaha süper!! yağ dory cinsiyetimiz geregi biz de mi nankörüz simdi =(((((((((((((((8888 ayip ama ya!!!1 [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:41 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 valla töbe ettim bi daha bu kız erkek mevzusunu açmıcam her ne kadar kızlar canavar olsada eheh:)Ama yine de güzel canavar oluyolar orası belli:)*83456 kere başı döner heüeüehüe* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben zeytini seviyorum o erkek ama hiç nankor değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 *Vanille in kafasını monitöre çarpar* yaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Evet. karilar nankördür biraz önce tespit ettim bunu. nankör kari ya =((((((( jnms jnms diye aglarsin sonra bak?!!!!?!?! [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:44 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Hadi Zeytin'i dory'ye ayarlayalım ilk kim nankörlük yapacak görelim Anne Ben Nankör Oldum diye de bir topic altından aylarca tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar