kanix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Sağlıkla ilgili bölüm aradım ama en yakını burası sanırım.Son 2 gündür PC peder tarafından alınmış durumda.Onun dışında 5 saat civarı oynarım her gün.Eskiden 16 saatti vs... Bu sabah kalktığımda boynumu sol kolumun tersine yatırdığımda (sağ omzuma) sol kolumun koltuk altı bölgesine doğru olan yerde içe doğru bişey giriyomuş gibi oluyo.İçten bi ağrı gibi. Anlayan varsa yardım lütfen boyun fıtığı falan bu yaşta olmaması lazım ya :( [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 08:38 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yaşın kaç?? Ayrıca doktora gitsen daha ii olmaz mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bunu söyliyecegimi hiç düşünmezdim bir doktora gitsen fena olmaz(sen okuma kim oldugunu biliyosun :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Kanix, burdaki insanlardan hiçbiri cidden doğru değil. Bi çok konuda paticiğe güvenebilirsin ama SAĞLIK KONUSUNDA ASLA. şakaya gelmez. Biri bilmeden birşey söyler sen de inanırsın.. Olan sana olur. Belki zahmetli gelior ama , arkadaşım kalk bi doktora doğru yollan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bişey olmaz bendede oluyo bazen omzumun üstüne bişi batıyomuş gibi oluyor. oynadıgın oyun kasıntıysa olur öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 boynun cikmis, birinden rica et iyice asilip oturtsun tarzi öneriler görebilirsin, ordan doktora git bence : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar