Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanırım bu sefer ciddi geldiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün aksam kız arkadasımla konustum ve artık eskisi kadar mutlu olmadıgını ama hala beni sevdğini söyledi.. bu biraz özet oldu.. konuşmalar söyle ilerledi... bilmiyorum önceden cok özlerdim seni taksiye bininnce msj atardım.. şimdiyse özlüyorum taksye binince... daha zevkliydi.. ama artık sen somurtuyosun.. halbuki ben daha çok zevk almaya başladım.. 6 ay oldu cıkalı... bir çok sey yaplaştık.. ilklerdi bunların bazıları.. ve bu konuşma beni çok derinden etkiledi.. öss zamanı biliyosunuz.. bu konuyu öncedende actım.. ne yapıcam bilmiyorum sadece bugün birazdan annemler kalkmamışsa evden cıkıp gidicem ve bi bok yicem.. bazen otobüsün önüne atlamak geliyo bazen onun yanına gidesim seviyorum seni diyip öpmek geliyo.. geliyoda geliyo.. siz beni anlıyosunuzdur eminim. sizinde başınızdan geçmiştir.. ama bu benim ilk değil.. ben aptalım ciden.akılımı kulanamayan bir salagım.. o aklını kulanıyo.. sonra kalbini dinliyo. bunun dogru oldugunu bende biliyorum. ama ben oyle bir insan değilim ki.. ben duygularıma daha fazla deger veriyorum bence bazı konularda kalp ilk gelmelidir. bazı konularda ise akıl.. ama ben akılımı kaybettim.. bulmama yardımcı olun... yoksa iş işten geçmiş olucak ...
Mesaj tarihi:
Kıza somurtuyomuymuşsun ben orayı anlamadım : (

Kız sıkılmışsa uzun ilişkilerin kaderidir bu orjinal şeyler bul yapacak. Bi anda ilişkinin gidişatı 180 derece dönsün çok eğlenin falan.
Bak evli çiftlere bi süre sonra nie monotonlaşıyo. İşleri güçleri var iki tarafında birbirlerine vakit ayıramıyolar sonuç olarak yavaş yavaş sevgi bitiyo yarı sevgi yarı saygı bişi kalıyo.

"Eğlenin" bunu diyorum ben size.
Mesaj tarihi:
yazdıklarından anladıgım kadarı ile kızın yanında sıkılmış tavırlar gösteriyormuşsunki bu yanlış,kız senin yanında somurtmuş bir şekilde dursa ne kadar seversen sev kendini kötü hissedersin bence ona onu ne kadar sevdigini ve yanında mutlu oldugunu göstericek birşeyler yap,sonuçta ilişkiniz bu zamana kadar ilerlemiş bunu götürmek kolay birşey değil o yüzden bundan sonra çabalaman lazım,çünkü ilişkinizi kız bitirirse sen ne kadar üzülürsen üzül onunla kalırsın çünkü kızlar ilişkilerini bitirdikten 1-2 gün sonra unutuyorlar 1 ay sonra falanda bir başkasından hoşlanabiliyorlar ilginç yaratıklar biz derdimize yanarken onlar başkaları ile birlikte olabiliyorlar.Bunları nedenmi söyledim çabalaman için biz erkekler birşeyi elde ettigimizde genelde onun sürekli bizde kalıcagını düşünürüz ama tabi böyle birşey olmaz sonuç olarak sap gibi kalırız :)
Mesaj tarihi:
birebir bensin şu an sana o kadar söyliyim. iki sene önce aralık ayında başladık 1 sene çıktık , ilkleri yaşadık felan aynen böyle bizimde. Ve bu sene öss senem benim geçen aralıkta ayrıldık. Öss stresi öyle kötü yerlere getiriyoki bazı şeyleri.

Bak daha iş işten geçmemiş , şu an sende kendimi görüyorum. Ben sıkıldığımı farkettim son aylar dedim ya acaba gelecekte bu insanla mutlu olabilcekmiyim felan tarzı çünkü çok kavga etmeye başlamıştık ve en sonunda çok boktan bi şekildede ayrıldık. Ben gidip söyledim ayrılalım diye ve sonra birden öyle bir pişman oldum ki gidip özür felan diledim düzelir gibi oldu ama olmadı bitti sonra. Hala seviyosun eminim ve gayret ette bunu kendine ayrılmadan ispatla. Ayrılma lafı ağızdan çıktımı malesef %99 bitiyo o ilişki. Var ya öss möss resmen zehir oldu bana 1 aydır sırf bu meseleyle meşgul oldu kafam ne yap et bu sene öss ye girene kadar düzgün götürmeye çalış. Severek ayrılırsan toparlayamazsın kolay kolay kendini , cidden adamı mafediyor bu olaylar dikkatli davran iyice düşün arkadaşım.

Ben ayrıldığıma yanmıyorum ama keşke yıl sonunda ayrılsaydım öss den sonra. Hala etkisi var bende şu anda az da olsa ama tam unuttuğun anda bile pörtleyebiliyor. aman dikkat
Mesaj tarihi:
@Predator: katılıyorum cidden derslerine falan dikkatini veremez olursun bir noktadan sonra,derslere girdiginde falan hiçbirşeye dikkatini veremezsin çok kötü oluyor,geyik yaparak geçiştirmeye çalışıyorsun falan olmuyor boşu boşuna hayatını zora sokma,biraz daha sabret bence çabala onunla konuşmaya çalış falan iyi olucaktır eminim,sonra test çözmek yerin testlerin boş yerlerini karalamak durumunda kalırsın o yüzden şimdiden önlemini al tecrube konuştu :P
Mesaj tarihi:
ayrılmadım karar verdim. aklıma başıma koydum.. sanırım össden sonra ayrılız diye düşünüyorum ama ben seviyorum evt onu anladım.. sadcee artık heyecan yok o heyceanıda yaratıcak seyler yapcıaz arada.. önceden ayrılırsam ondan başkasını bulmama onun gibisii bulamam diye düşünüyodum.. ama artık öyle değil ayrılırsam bulurum ama o cidden bunu söylerken doğruyu söylüyorum yani herkes için gerçerlidir ama benim ki farklı, benim gibi birisini bulamaz.. bunu çok iyi anladım ondan kendime çeki düzen verdim.. zaten o istanbula gitmek istiyo ünide ben ankarada aklıcam belki oda kalır veya bende giderim belli olmaz ama bilkente girmeyi düşünüyorum bu kadrdır ...
@prea msn versene
  • Yeni Oluştur...