Chasten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Az önce çok sevdiğim bi arkadaşımdan mesaj aldım "dedem öldü bişi de lütfen çok kötüyüm napıcam ben" gibi bi mesajtı moralini biraz olsun düzeltmek için ne diyebilirimki boyle bi durumda ne denir :( yardımlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 -başın sağolsun kardeşim,sana üzülme diyemem ama ölümlü dünyada yaşıyoruz biraz olsun bunu düşünerek rahatlamaya çalış lütfen etrafındaki insanların hepsi seninle aynı şeyleri hissediyordur o yüzden kendini çok harap etme ... gibi birşeyler söylerdim pek iyi değilim bu konularda :( [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 00:36 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya delirecem telefonu bozuk konusamıyorz mesajlaşıyoruz mesajlarımda geç gido sanırım gece gece bi tek sen aklıma geldin özür dilerim uyudun heralde nese iyi uykular gibi bişiler attı alla ala. pfffff ne denilebilirki ya bole bi durumda :( çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ev telefonu falan yokmu sende arasan? bir şekilde aile bireylerinden birisinin cep telefonu falanda olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ara konuş veya evine git yanında ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 mikaelin dediğini yap bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ankarada oturuyor ben konyada telefonu kapalı şu anda ulaşamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 git bir iki kadeh icmeye cikar.... Unuttur ona bu olayi, sohbet edin baska konulardan. KAfasini dagit kisacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Telefon et. Ardından yanına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya dert ettiğin şeye bak alt tarafı deden ölmüş..zaten yaşlıdır herhalde her insan olecek.. üzülecek bişe yok de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 cevap "ölenle ölünmez.. dünya bi gün o da bugun .. aç kurtlar vadisi izle" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar