256 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 alayı coin soul pot 1x tk = coin + pot 2x talos = coin 3x hq = feather 2x shaula = coin 2x df =coin + pot 26xdm= coin + pot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 2xlycaon===>coins 2xbach=====>coins 1xbishop====>coins 4xattila=====>coins 2xshaula=====>coins and 1xtail 1xlesath=====>coins 1xbakirra=====>+4 rare cross spear 1xsamma=====>coins yakın zamanda hatırladıklarım bunlar. 14 de 0 yani :) bence sende bişey yok droplar böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şu ana kadar kestiklerimden kayda değer tek item duke dan düşen roc cz de boss eventte hasbel kader bi tk kutusu bize kalmıştı ondan düşen agate earring lycoan pendant lobo pendant uniq coins ve fp ler düştü bark barkirra bone collector shaula ve lesath tan bilimum tail of lesath-shula, fang of barkirra düşmüştü ama son kestiklerimizden sadece tail of shaula ve priest impact çıktı [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 13:17 tarihinde, NAYTONLAYN tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende 2 tane üst üste hyde kestim ama hiç bişey düşmedi ama sonra barkkira dan mirage sword lycaondan da staff çıkardım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 pot pot pot :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 1xlobo=lobo pendant 2xduke:coin 2xbach=coin 3xhq=coin 1xshaula=tail of shaula 2xsq=coin.soul 2xsamma=coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 2xantares=rouge shirt(hemde upgrade item :d)+unique coins 3xhyde=unique coins :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 burdan çıkarılacak tek bir ana ders war o da boss kesmeden once duş almak şart :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 talos:elf beltx2(clan ile kestk 1 günde) atilla : priest pendant,+4 rapt bow rare item shaula:ıb lycaon:hammer,boş kekurikekukaka,arrowx20 samma:gigaa 1h hq:cleric earring lesath:sb hyde antares bach duke bishop javana ...... drop alamadım am cyoher böle zaten bndan sonra duş alcam duke tamam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 talos : boş talos : iron belt troll king : boş troll king : boş (hepsı bugun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 demin shulayı kestim kutu açılmadı olan scrollslara yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dün bende akşam obo kestim 4 tane cıkanlar : coins :d samma kestim ks yapıp kutu aldılar lobo : coins lycon : coins galiba bendede sorun var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 barkirradan ibx ve fang of barkirra aynı anda düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lycaon = lycaon pendant lesath = chitin bow&tail of lesath 2x deru founder = coins ve soul potion samma = soul potion harpy queen = mage earring 3x duke = 2sinden coins, bi tanesinden de viper staff çıktı ne yapacağımızı şaşırdık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaklaşık 13213tane Hyde kestim ama çıkan item sadece +4 str bonus küpe pardon bşide zombie eye çıktı unutmuşum [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 13:48 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dün sabah samma --> coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bırgunde 1 talos 2 h.q 1 df 1 shaula 1 dt 2 sq ve hepsınden coın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bırgunde 1 talos 2 h.q 1 df 1 shaula 1 dt 2 sq ve hepsınden coın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar