Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yeni Melek'deki Opeth konserine VIP bilet arıyorum, satacak varsa haber versin, fiyatta anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Biletleri satışa çıktımı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Biletler Biletix'de satışa çıktı, hatta VIPler tükendi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 oha ne ara bitti. o zaman balkonu da es gecip ayakta alıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bu durumda benim 66 milyonluk biletim Mart sonuna kadar hayvani değerlenicek demektir... Hmmm... Güzel.... *Ellerini ovuşturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya aradan dallamalık yapıcam da, vip balkondan degil mi hocam, ne zevk alcan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yok balkon ayrı, vip sahne önü oluyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ne balkonu zaugna? takım elbiseyle gidip oturcak mıyız orda? şarkı sonlarında da alkışlarız artık "hmmm.. çok güzel bir eser olmuş" diye :) sahne önü oluyo vip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yeni melekte en iyi yer balkon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar