Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben bi bi kafe ile ilgilineniyorum kafedeki coğu charın şifrelerine yanlış diyor böyle bi sorunu olan varmı şifrelere niye yanlış diye bilir? Bilgisi olan varsa beni bilgilendire bilirmi sadece şifrenin yanlış oldugunu söylüyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bi kaç cafe de daha bole oldunu duydum cafe lerde oynayan charlar block lanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bana çok saçma geliyor kafe sahibinin 2 charı sağlam benim charım sağlam ama oynan kişilerin charları gitti adamlar bizden şüpelenmeye başladı. :S soracak tek yer adam akıllı cevap alıcam yerde burası geldi aklıma bana biraz daha yardımcı olursanız sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cafende Deep Freeze varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet bulunmakta tüm makinalarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar