Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Efenim mesela Macintosh laptop'larda (hepsinde oluyor mu bilmiyorum gerçi) touchpad'i çift parmağınızla kullanırsanız scrolling görevi görüyor. Windows için bunu yapmanın bir yolu var mı? Bunu emüle eden bir program falan bilen var mı? Teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tam anlamadım ne yapmak istediğini ama sayfayı aşağı yukarı oynatmak için bişi soruosan çoğu laptopda touch padin sağ tarafını aşağı yukarı oynatınca oluyo. inş doğru anlamışımdır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kullandığın notebook'da kullanılan touchpad sistemine uygun sürücüler ile bazı ekstra özellikler kazandırabiliyorsun. Misal Synaptics'in ürettiği touchpadlerde synaptics'in sitesinden indireceğin özel sürücülerle ekstra düğme gerekmeden scroll zoom gibi bazı özellikleri çalıştırabiliyorsun. Bu tür sürücüler touchpad üreticisinin sitesinde olduğu gibi notebook'unun kendi sitesinde de bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Arama motorlarını epey kurcaladım windows için böyle bir şeye rastgelmedim. Sanırım mac'e özel bir şey, donanım desteği olmadan yapılamıyor olabilir, dediğin gibi notebook'un sitesine baktım (packard bell), uzaktan yakından alakalı bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 http://support.packardbell.com/uk/mypc/index.php?PibItemNr=spec_tp_synaptics&PibItemParent=PB24M01901 Modelini bilmiyorum notebook'unun ama synaptics kullanıyorsa Packard Bell'in sitesinde verdiği bu sürücüyü kullanabilirsin. Autoscroll ve zoom özelliği veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Hmm teşekkürler benim modelim için olanı da buldum. Autoscroll ve zoom özelliği nasıl peki? Dediğim gibi 2 parmakla mı çalışıyor? Değişik bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 İnan bilmiyorum nasıl olduğunu, Redogski'nin dediği gibi edge scroll olabilir. Yani köşeden kaydırarak. Kurduğunda nasıl olduğunu anlatan yardım gibi birşey çıkar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar