CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bunu bılen ver arastıran arkadaslardan cvp beklıyorum kosp olmasa bıle oto lut olursa ıyı olur cvpbınızı beklıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 olmaz mııııııııııııııııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 oto lot lu bir kosp www.asdfasfsdf.com burdan indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 beyler cok komıksınız yaw sız standup cu olsanıza harcanıonuz buralarda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kosp davası kalktı kardeş bilmionmu git başka yerde ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bır suru sıte update new pact dıo sen bak ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tmm bende biliyorum ama söylemicem tek kelime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 offfff offffffff lol ya :D arkadaşım ozman o birsürü siteden birini indir anlamiomusun sitede kosp koxp dupe ve benzeri şeyler konuşmak yasak bide yasalı varmı demiş yaw allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Gecen gün oturdum bunn yasalını yaptm öle böle diil çok süper oldu elime sağlık walla :p:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bende yasal olani var istersen multi keylogger lı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 beyler bende byle dıyorum ama adamlar daha town da cıkmadan 5 skıll ındırıyolar adamla aramda 20 adım mesafe var adam skıll kullanıyo madem boyle bende kuralına gore oynıycam bu oyunu aksıne dusuncesı olan varsa soylesın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tmm yap banlanırsın inşallah dierleride banlanır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o diğerleri ne kadar küfür iiyo ama sende küfür yemek istiosan kolay gelsin.ben anlamiorum lvl kasmak için neysede bu kosp u ne die cz de kullanırlar zevk aliolarmı acaba bi 50 np için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kosp bitti ama dahası var bak parası olan koxp alıyo olmayan kohack yüklüyo istediiğini yükle ama bunlar yasal değil gmler yakalamsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 CurseD_KronoS a katılıyorum bu konuda yani kosp koxp benzeri bir programdan çok, loot u seçmeli yapsınlar, auto veya manuel olarak. Ben archer oldum, öldürdüğün yaratığın kutusunu açmak eziyet oldu . Sırf bunun için birisini alıyorum partiye kutu açsın diye. Bu ne kurallara aykırı nede illegal bir istek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Malezya servernda oynayın kospla kasmak isteyenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya yasak kardeşim yasak gidin başka sitelerden adamlara sorun hazıra konmayın bulan nasıl buluyosa git sende öyle bul beleşe konma hemen kosp varmı yasalı varmı falan bunun yasalımı olur yaa kosp çulardan abyss kasamayız , kosp çulardan lvl kasmak için ash kesemeyiz , kosp çulardan kekuri ring kasamayı nedir bu yaa tmm ben kullanmadım demiyorum ama bende kullandım çok güzelde 1 haftada 57 oldum ama o char ımı şimdi 60 yapamıyorum kosp a alışmışım parmaklarım yoruluyo apos dönerken bi ölüyosun ahh gitti emekler demek istediğim bu programa alışmayın oyunu adaletli bi biçimde oynamayı düşünün .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 git ilk okul hocana sor belki bilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 benim kendi yaptığım kosp var qscb nin ki kadar iyi olmasada idare eder istersen vereyim ciddiyim 65 ten sonra lazım oluyor herkes bilinc kadar sabırlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 LAN .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................SİZ BÖLE ADAMLARSINIZ İŞTE ANCA HİLE.ŞEREFLİ OLMAYI DENEYİN 1 KERE SADECE 1 KERE!!sorry caps açık kalmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla sen bu oyunu oynayarak en büyük şerefsizliği çevrene karşı yapıyosun millete hakaret etmeyi kes akıllı ol sanki herkes düzgün oynuyomuş gibi ben oyunu bırakmadan önce kaç tane clan vardı okçularına item yapıp kendilerini kospla kastıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Herkesin senin gibi düşündüğünü düşünürsek çıkan sonuş ney sen bide bu açıdan baksan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 daa 1 kere oyunda kosp hack waya herhangi bi şerefsizlik(şerefsizlik derim ben buna çünkü legal bişi deil) yapmadım ve yapanlarıda ben dahil çou insan sevmez.sıkıldım bu hileleri duymaktan ve fikrimi söledim.yasakmı patide fikir sölemek.aa ben neden aylardır burda fikrini söleyenlere bişi demiorum acaba!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Fikrini falan söylemeden önce bi takip etsen nasıl olur sadece soru sormak içinmi girdin buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben bu oyunu sosyal bi aktivitem olmadığı için oıynuyordum bazıları gibi kendimi eve kapatıp sabahlara kadar makina başında oturmuyordum arada yaptığım oluyordu tabi,yani demek istediğim bu oyunda ne yaparsan yanına kar evet her türlü pisliği yaptım boss kesnlerin üstüne yaratık çektim çünkü ben kesicektim onu,neyse bu yaptıklarımdan dolayı hayatımda bir kere olsun suratını bile görmediğim bi insanın beni sevememesi yada nefret etmesi pekde umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar