Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kosp un yasalı varmı?


CurseD_KronoS

Öne çıkan mesajlar

CurseD_KronoS a katılıyorum bu konuda
yani kosp koxp benzeri bir programdan çok, loot u seçmeli yapsınlar, auto veya manuel olarak.
Ben archer oldum, öldürdüğün yaratığın kutusunu açmak eziyet oldu . Sırf bunun için birisini alıyorum partiye kutu açsın diye. Bu ne kurallara aykırı nede illegal bir istek bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yasak kardeşim yasak gidin başka sitelerden adamlara sorun hazıra konmayın bulan nasıl buluyosa git sende öyle bul beleşe konma hemen kosp varmı yasalı varmı falan bunun yasalımı olur yaa kosp çulardan abyss kasamayız , kosp çulardan lvl kasmak için ash kesemeyiz , kosp çulardan kekuri ring kasamayı nedir bu yaa tmm ben kullanmadım demiyorum ama bende kullandım çok güzelde 1 haftada 57 oldum ama o char ımı şimdi 60 yapamıyorum kosp a alışmışım parmaklarım yoruluyo apos dönerken bi ölüyosun ahh gitti emekler demek istediğim bu programa alışmayın oyunu adaletli bi biçimde oynamayı düşünün ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LAN .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................SİZ BÖLE ADAMLARSINIZ İŞTE ANCA HİLE.ŞEREFLİ OLMAYI DENEYİN 1 KERE SADECE 1 KERE!!sorry caps açık kalmış!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daa 1 kere oyunda kosp hack waya herhangi bi şerefsizlik(şerefsizlik derim ben buna çünkü legal bişi deil) yapmadım ve yapanlarıda ben dahil çou insan sevmez.sıkıldım bu hileleri duymaktan ve fikrimi söledim.yasakmı patide fikir sölemek.aa ben neden aylardır burda fikrini söleyenlere bişi demiorum acaba!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu oyunu sosyal bi aktivitem olmadığı için oıynuyordum bazıları gibi kendimi eve kapatıp sabahlara kadar makina başında oturmuyordum arada yaptığım oluyordu tabi,yani demek istediğim bu oyunda ne yaparsan yanına kar evet her türlü pisliği yaptım boss kesnlerin üstüne yaratık çektim çünkü ben kesicektim onu,neyse bu yaptıklarımdan dolayı hayatımda bir kere olsun suratını bile görmediğim bi insanın beni sevememesi yada nefret etmesi pekde umrumda değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...