hashishin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Doğu Chaunsey Billups Chris Bosh Vince Carter Richard Hamilton Rasheed Wallace Ben Wallace Paul Pierce Shaquille O Neal Jermaine O Neal Allen İverson Dwyane Wade Lebron James Batı Ray Allen Elton Brand Kobe Bryant Pau Gasol Tim Duncan Tony Parker Tracy Mcgrady Yao Ming Shawn Marion Dirk Nowitzki Steve Nash Kevin Garnett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ah mehmet ah! az kalmıştı gasol ve parker bence fantezi olmuş all-starlarda avrupalı olmaya başladı artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 daha önünde uzun seneler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 istikrar lazım bu seneyi bi double double ort. la bitirsin bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yuhh be detroitin ilk 5 inden 4 ü oynuyor.4 ü de aynı anda oyunda olsa süper olur direk detroit savunması yapar all-star maçının ıcıne ederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Prince savunmadaki oyununa biraz daha hücüm katsa oda girerdi valla allstara 5 detroitli =) Doğu yavaş yavaş güçlenmeye başladı , garnett'le duncan olmasa batının işi zor ama batı yener bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 elton brandi koçlar seçti dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 batıya 2. pivot olarak kim girdi? gasol demeyin inanmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 4 pistons oyuncusu secmelerini esefle kiniyorum... tamam takim harika gidiyor da yuh be, ayip resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 çok rahat batı alcak. ray allen ve kevin garnett ikilisi tek başlarına taşırlar valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bu all-star'lar da iyice oscarlara döndü.. elton brand yaşlı diye seçmiştir bence koçlar.memo aynı kıvamını devam ettirirse seneye all-star olmassa ben neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 jason kidd i seçmeyenlere kafam girsin ya, zevki mi olur simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bir önceki mesaja katılıyorum.kidd'i almamak ne demek ya. -------------------------------- batı nasıl alsın ya, doğu'da detroit 4'üyle shaq aynı anda oyunda olursa, batı sayı bile atamaz :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yaw richard hamilton ne alaka ya harbıden.perde uzerınden sut atmaktan baska bır sey yapmayan bı adamı secıyorlar ben bu koclara ne dıyem?kesınlıkle onun yerıne kidd secılmelıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 fatih terimi gönderseydik o bile böle tutuculuk yapmazdı (kendi takımını) en fazla bülenti falan alırdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 koçlar kimler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dogu alir diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kiddsiz de keyif vermez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dün geceki maçta kaan kural'in dediği gibi ; lebron james sanki ayda yürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hak yerini buldu jermaine'in sakatlığıyla boşalan 12. doğu all star'ı washington'ın büyük yıldızı nba'in en iyi hücum güçlerinden arenas all-star oldu..asıl soru şimdi jermaine yerine kim ilk 5 başlicak.. pozisyon itibariyle rasheed veya bosh gibi görünüyor ama all-star bu pek pozisyona bakmazsa saunders lebron'u oraya çekip carter'i ilk 5 çıkarır..ama sonuçta detroit'in koçu rasheed'i ilk 5 koyar jermaine'in yerine bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kidd oynamazsa basarim sahayi, yakarim ulan hepinizi nba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 camby giremedi yahu bırakın kid'i. bence garnet yerine camby olmalıydı o takımda. gasol'ün girmesi şarttı. her açıdan hem de. ama camby nasıl dışarda kalır hayret. sakatlık sebebiyle biraz maç kaşırdı ondan mı öyle oldu bilmiyorum. garnet sadece ismi sayesinde girdi. bu sene allstar performansında oynamıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @bullet ilk 5 lerı koclar kafalarına gore belırleyemez.butun dunya en cok kımlere oy verdıyse onları cıkacak ama ılerleyen dakıkalar tabııkı kocların ınsıyatıfınde,gecen sene garnet ve duncan cok az oynamıslardı hatırlarsanız:) bu snekı all star maclarını gecınde nba tv nın bu aralar verdıgı eskı all star maclarını ızleyın,ınsan resmen mest oluyo;bı tarafta mj,pippen,shaq,isiah thomas diger tarafta,hakkem the dream,malone,stochton,shawn kemp fln gercektende o zamana yetısememıs olmamız buyuk kayıp bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet ya 92 all star maçını izledim harikaydi ya. bir oraya bir buraya :d doğu 40 sayı farkla mı ne yenilmişti sanırım skoru takip edemedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çok az oynama diye bşi yok koçlar 3 periyod boyunca 12 oyuncusunada eşit zaman veriyorlar asistanları hatta kronometre tutuyor,senelerdir böyle bu..duruma göre maçı kazancak hamleler için oynanan 4.periyodda ise istediği oyuncuları koyuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar