Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 simdi beyler istemeyerekde osa elimde hp pc gecti elime ama bir sorunum var bu hiyarlar xp home kurmuslar pc ye biktirdi artik home artik makinede gitti 4 ay oldu bir sekilde format atmam gerekli xp pro tyada 2000 koycam ama benim pc de d diye bir sey acip oraya hp ile ilgili bisiler koymuslar ayica windowsdan ulasimda da yok d ye giremiosun burayi gormeye yetkiniz yok dio bide acilisda otomatik hp reklamiyula acilio adamlar boot u silmis bir sekilde bunu ben nasil normale dondurebilirim ( bir arkadasim bana anakarttan mi hdd denmi ne reset var onu atarsan olanbilir demisti onerileriniz neler acaba ?)[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yanliz ben hakkaten baydim bir az hizli olabilirseniz sevinirim bu garantiyide bozmayi aldim gozume sorun deil acar reset flnde atarimda ya calismassa diyorum bok gibi kalirim c nin boot unu silip kendilerinikini koymuslar ayrica c de hp die klasor boot orda ve d surucusunude kendilerine almislar yani pc de hp reklam ve bla bla lari ile ilgili hdd nin 15 gb sini kaplamislar gerzekler neyse yardiiim[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Direk servise götür onlar yapsınlar?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 burda servis cikarmio onlari ben istemio hp nin 15 gb yer kaplamasini pc de adamlar kaldirirmi kendi reklamlarini ??[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 İlk önce makinanin açiliştaki setup ina girve açiliş disketi olarak cd-rom unu gostr (makina hp de olsa ibm de olsa bu vardir) setup da yoksa degisik bi kompinasyonu vardir ctrl+esc (örnek) gibi acilişta yaparsan aciliş disketini cd olarak gorur. Daha sonra XP cd ni tak setup in ilk asamasi olan partition bolmunde tum partitionlari sil ve , istedigin sekilde hdd ni bolumle , daha sonra format i kendi atiyo ve xp in hazir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 giremiyorumki bios a [Bu mesaj AngelFire tarafından 23 Şubat 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Nasi giremiyosun ??? Sifresini fln mi bilmiyosun ? Yoksa nasil gireceginimi bilmiyosun ?? Yani açilişta 1 uyari olmasi lazin su dugmeye basarak bios a girebilirsiniz seklinde cogunlukla "del" dir bu dugme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 angelfire hp lerde marka ve modele gore degisir ama genelde bios giris tusun F2 dir acilis menusunu secmek icin hp logosunda F8 e basarsan sana nerden boot etmek istedigine dair bir liste cıkarır ayrıyetten o hp logosundan kurtulman zor cünkü biosta yazılı olan birsey biosu bir sekilde sıfırlaman gerekli ve emin olki bunu hicbir hp servisi yapmaz saglam isten anlıyan birini bulabilirsen anca bios yazabilecek belki o sana bunun cozumunu verebilir... eger bu 2 kombinasyon olmassa modelini soyle isyerine gidince katalogtan bakayım :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 vay anasını şu hp'ye bak neler yapio *!korkulu bir şekilde hp scanirine bakar*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 eheh dikkat et scannerlaarı daha tehlkelidir :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bu ne uyuz is ya hp de nbida bisi alani napiyim ben. hp pavilion v 50 mi emin diilim monitorden okuom :) 2.7 ghz olandan iste kobe kurtulmam icin yardim edersen cok sevinirim valla suluk gibi pc ana deli olcam.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 :) Simdi Yeni Aldigim bilgilere gore Pavilion larda F10 Bios Girisi F12 ise boot list girislerine denk geliyormus bilmiyorum gormedim hayatimda pavilion ama patron öle diyo :P Ve hala bios konusunda yapman gerekenleri sölemiyo :( Hp otur bilgileri yasaklamıs ıvır zıvır sallıyo bisiler ben onu ogrenince ulastırırım sana :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 saol valla ama bios u da yeniden yazdiririm valla affetmem :P neyse f 10 a bakiim :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar