Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hp

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

simdi beyler istemeyerekde osa elimde hp pc gecti elime ama bir sorunum var bu hiyarlar xp home kurmuslar pc ye biktirdi artik home artik makinede gitti 4 ay oldu bir sekilde format atmam gerekli xp pro tyada 2000 koycam ama benim pc de d diye bir sey acip oraya hp ile ilgili bisiler koymuslar ayica windowsdan ulasimda da yok d ye giremiosun burayi gormeye yetkiniz yok dio bide acilisda otomatik hp reklamiyula acilio adamlar boot u silmis bir sekilde bunu ben nasil normale dondurebilirim ( bir arkadasim bana anakarttan mi hdd denmi ne reset var onu atarsan olanbilir demisti onerileriniz neler acaba ?)[hline]Another World
Sosyal ağlarda paylaş

yanliz ben hakkaten baydim bir az hizli olabilirseniz sevinirim bu garantiyide bozmayi aldim gozume sorun deil acar reset flnde atarimda ya calismassa diyorum bok gibi kalirim
c nin boot unu silip kendilerinikini koymuslar ayrica c de hp die klasor boot orda ve d surucusunude kendilerine almislar yani pc de hp reklam ve bla bla lari ile ilgili hdd nin 15 gb sini kaplamislar gerzekler neyse yardiiim[hline]Another World
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce makinanin açiliştaki setup ina girve açiliş disketi olarak cd-rom unu gostr (makina hp de olsa ibm de olsa bu vardir) setup da yoksa degisik bi kompinasyonu vardir ctrl+esc (örnek) gibi acilişta yaparsan aciliş disketini cd olarak gorur. Daha sonra XP cd ni tak setup in ilk asamasi olan partition bolmunde tum partitionlari sil ve , istedigin sekilde hdd ni bolumle , daha sonra format i kendi atiyo ve xp in hazir...
Sosyal ağlarda paylaş

angelfire hp lerde marka ve modele gore degisir ama genelde bios giris tusun F2 dir acilis menusunu secmek icin hp logosunda F8 e basarsan sana nerden boot etmek istedigine dair bir liste cıkarır
ayrıyetten o hp logosundan kurtulman zor cünkü biosta yazılı olan birsey biosu bir sekilde sıfırlaman gerekli ve emin olki bunu hicbir hp servisi yapmaz saglam isten anlıyan birini bulabilirsen anca bios yazabilecek belki o sana bunun cozumunu verebilir...
eger bu 2 kombinasyon olmassa modelini soyle isyerine gidince katalogtan bakayım :)[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne uyuz is ya hp de nbida bisi alani napiyim ben.
hp pavilion v 50 mi emin diilim monitorden okuom :)
2.7 ghz olandan iste kobe kurtulmam icin yardim edersen cok sevinirim valla suluk gibi pc ana deli olcam.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Sosyal ağlarda paylaş

:)
Simdi Yeni Aldigim bilgilere gore Pavilion larda F10 Bios Girisi F12 ise boot list girislerine denk geliyormus bilmiyorum gormedim hayatimda pavilion ama patron öle diyo
:P
Ve hala bios konusunda yapman gerekenleri sölemiyo :(
Hp otur bilgileri yasaklamıs ıvır zıvır sallıyo bisiler
ben onu ogrenince ulastırırım sana :)[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...