TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sebep yok bi anda kütür kütür banladılar... amaç ne bilemiorum bi kaç kişide costumer sport yazıo block lu charlar olmuş.. hayırdır ??? :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İlginç Sen nerden aldın bu bilgiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 şu anda olan dc den sonra yabancılar oyunda kaldırlar. ben girdim ve direk neler oldu die ark a sordum oda banlananları söyledi... resmi olarak bi sitede görmedim. ama şuda var biz partide iken dc olduk parti arklarımdan biri şu anda block lu hiç 1şi yapmadığını ben çok ii biliorum.. velhasıl garip 1 temizlik olmuş kurunun yanında yaşda yakmaya kalktılarsa emeğe yasık adam tüm gün trol döne döne 66 oldu ayıptır ya... ( dupe,glicth,kosp,koxp hiçbirini yapmadık yapmayızda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Partydeki herkesmi Banlanmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 partide ben ve ark ım hariç 5 yabancı vardı onlarda ban yok bendede yok ama ark giremio block diomuş... sebep falan yok ayrıca banned die de yazmamış oyunda ama diğer saydığım isimlerde banned yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tam kimler banlandı ya merak ettim kac kişi banlandıysa bilen yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 benim öğrendiklerim başlıkda isimi yazanlar daha varmıdır bilemiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bence 1 kişi orda program kullanıyodu butun partiyi banladılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tam kimler banlandı merak ettim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben banladım daha banlananlar warda ısım wermeyem burda xD Scanpla benım car bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 mage vardı senin onla devam edersin :P ama niye banladılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bilmiorum sitede bisi gozukmuyo ama oyuna girerken customur sport felan dıo .... nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bir Ara 70 lvlli herkes Banlanmıstı k2 işte ne yapacagı belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tam_tam sert_cocuk 65 bunlar oyle biliyorum ben ama 70 skillini kullanmıs olabilirler belki ondan banlanmıstır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 pFF alakası yok herakles zaten 70 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Olimpiada lvl 68 shaman var wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cok basit bunun acıklaması eger daha once primium aldılar ve simdi almıyorlarsa bu ban sebebi yani kanuni olarak ban sebebi degil ama k2 nin uygulaması yani adiler primium alsınlar yeniden diye ugrasıyorlar bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 biz partide program mrogram kullanmadık.. trol den çıkacak soul a ihtiyac yokki.. durup dururken oldu.... bu oyunun kuralı yok ben bunu öğrendim....kim ne yaparsa yanına kar kalıo ZZZZZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 banned ( herakles,sharon,sert cocuk,tam tam,scanpala, ve daha bir çoğu...) die başka anlamlara çekilebilcek 1 başlık açmışım öle 1 amacım ve niyetim yok.. kimse 1şi demeden belirteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hadi be cok üzüldüm cok yazık olmus inş en kısa zamanda geri dönmeye calısırlar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bizim cafeden her kez Block yedi bende dahil benım nick XAssassianatioNX vs..... hayret yane hıc bı sey yoqken town da oturuyodum insallah acılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 walla ıyı olmus adam ların hıc bırseyler yasal deıldı layıgını bulmuslar:) ADALET ıste yerını bulmus adalet gecte olsa tecellı ettı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaa bence boşu boşuna değildir o ban. eğer yine dupe wipe yapıldıysa ve onlar da üzerinde bilerek veya bilmeyerek dupe item taşıdılarsa bu yüzden gitmişlerdir. eğer girmeye çalıştıklarında da block yazıyorsa büyük ihtimalle açılacaktır. block engel demektir ve geçicidir. benim bi arkadaşım süresiz banlanmıştı. onda banned yazyordu ve ingilizce olarak da bir daha açılmayacak diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla geçen bizim server da daha önceden tower bug dan yararlanarak human town a girerek nova atan mage ler banlandı sizinde vardır bi yamuğunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar