Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açıldı server lar


LioNHearT545

Öne çıkan mesajlar

Fontu değiştirmelerinin nedeni.
Artık bu oyunu 7 den 77 ye herkesi davet etmek amaçlı.
Dedelerimiz ve nenelerimiz de Knight online oynayacaklar artık.

K2'ye sesleniyorum.Çocukların okul harçlıklarını aldığınız yetmediği için bir de dedelerin ve nenelerin emekli maaşlarına mı göz diktiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Fontu değiştirmelerinin nedeni.
Artık bu oyunu 7 den 77 ye herkesi davet etmek amaçlı.
Dedelerimiz ve nenelerimiz de Knight online oynayacaklar artık.

K2'ye sesleniyorum.Çocukların okul harçlıklarını aldığınız yetmediği için bir de dedelerin ve nenelerin emekli maaşlarına mı göz diktiniz"


-Muhteşemsin :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı bende de war 3-4 kere restart attım. Modem ayarlarına baktım ama bişi yok. İnternet explorerda da sadece mynet ve paticik e girebiliyorum. Az önce de Türk Telekomu aradım. Nerede oturuyosun bilmiyorum ama telefondaki adam bana Ankara'da bir sorun olduğunu ve bu sorunu gidermeye çalıştıklarını söyledi. Eğer başka birilerinin de böyle bi derdi warsa lütfen yazsın telaşlanmaya başladım. Güzelim modem bozulduysa bi de :'( 96m saydım ben ona: )

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 15:00 tarihinde, Episode_666 tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Font değiştirmek için patch mi getirmişler? Bu adamlar hakketen basiretsiz ve beceriksiz herifler. Az önce 2 dk girip baktım tek umudum yaklaşık 1 aydır beklediğim klan bugunu kalkmış olarak görmekti. Ama tabi ki fıss. Yine klanım yok.
Harfler verdana olunca bazı skiller skill bardan taşmış çok çirkin gözükmüş. Ayrıca hostesten birşeyler alırken üzerimizdeki weigti tam olarak görebiliyor ve ona göre alıyorduk. Yeni patchle artık göremiyoruz. Şimdi ise tahminen yada hesaplayarak alacağız. İleriye gitmek yerine geriye gitmiş. E ne yapmış bunlar peki? Vallahi bilmiyorum, ama bu oyundan gerçekten sıkıldım. Şu an uzatmaları oynadığım kesin. Hani sigara gibi işte, zevk almadan sırf el alışkanlığından bir sigara yakarsınız ve ulan ben niye yaktım bu sigarayı dersiniz ya o hesap işte. Artık zevkde vermiyor.Bu oyundan kopmanın zamanı geldi de geçiyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...