Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Maç bu akşam 21'de başlayacak. Vaduz'da Rheinoark Stadında oynancak. Baya kolay geçeceğimizi düşünüyorum bu maçı. Yani geçelim bi zahmet :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 liheştayn'ın nüfusu zaten 10.000 falan, düşünün futbol takımını[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 haha stat 3500 kişilikmiş bence 4 veya 5 tane atacaz bu arada makedonya-ingiltere maçı sürüyor canavar gibi oynuyor makedonya[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 makedonya 1-0 öne geçti galiba[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 galiba diil gecti yuru be makedonya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 makedonya puan cıkarırsa bızde yenersek kesın bırıncı cıkıomuyuz ?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 James baktı makedonya atamıycak herifler karşı karşıya 2 kere kaçırdılar fln aldı topu iiçeri hahaaha adamım ya nihat'ın uçan kafasını çıkardıından beri kıldım artık çok seviyorum hehe..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 LoL[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Cico, 06 September 2003 20:48 tarihinde demiş ki: makedonya puan cıkarırsa bızde yenersek kesın bırıncı cıkıomuyuz ?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 hayır. çünkü ingiltere'nin liec.maçı var daha bu maçı kaybederlerse liec.i yenip 15 yaparlar puanlarını bizim de 18 olur o sırada onlar bizi yenerlerse eşit puandan onlar çıkar ama beraberlik te bizim olur aslında ingiltere'nin yenilmesi ile berabere kalması arasında fark yok bizim için sonuçta:ingiltere bu maçta puan kaybederse ing-turk maçında beaberlik bize yarar.ing. bu maçı kazanırsa ing.-tür. maçında beraberlik onlara yarar [hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 06 September 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 İngiltere'nin Eksik Maçları: Makedonya (oynanıyor), Liechtenstein, Türkiye Türkiye'nin Eksik Maçları: Liechtenstein (oynanacak bu akşam), İngiltere Şimdi makedonya maçı fazla farketmiyor, ingiltere liech.i yeneceğine göre tek kilit maç türkiye-ingiltere oluyor bu durumda. Çünkü türkiyeyi yenerse zaten çıkıyor (makedonyaya yenildiğini varsayarsak) ama türkiye ile farkı 4 puan oluyor. Makedonyayı yenerse eğer fark 7 puan oluyor bu da güzel değil yani eh :p Harbi işimiz zor yani :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 lol regulus zaman farkı :) tabi ben o sırada yanıtla dedim maça bakmaya gittim mesaj attığını görmedim :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yeneriz ingiltere'yi merak etme... bu arada aslında bu topici ben açacaktım ama liec.in ismini yazmak zor geldi nasıl olsa biri yazar diye bıraktım.. kenderleme,elle mi yazdın copy/paste mi? :) nasıl yazılıyormuş?liec hten stein yuh be.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 06 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ortaaaaa ve top ağlarda goool çelişki[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ole ztn stad turk dolu kirmizi beyaz haykarislari fln geliyodu:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 3-0 hkaan şukur[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ya anlamadım goruntu geç mi gelio bize yoksa spikerdemi bişi var.son dk larda hakanın direkten donen topunda daha hakana topa vurmadan spiker hakan vurdu ve direkten dondu dedi walla cozemedim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bu genelde oluyo avrupa maçlarında :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 maç bitti 3-0 3500 kişilik statta sadece 48 kişi liechtenstein li olarak kayda geçmiş. geriye kalan 3452 kişi türkmüş hehe :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bizde paticik devletimi kursak napsak[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ingiltere 2-1 makedonya[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: -coLdwind-, 06 September 2003 23:21 tarihinde demiş ki: maç bitti 3-0 3500 kişilik statta sadece 48 kişi liechtenstein li olarak kayda geçmiş. geriye kalan 3452 kişi türkmüş hehe :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Hehe.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar