Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liechtenstein - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha stat 3500 kişilikmiş
bence 4 veya 5 tane atacaz
bu arada makedonya-ingiltere maçı sürüyor canavar gibi oynuyor makedonya[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i,
Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Mesaj tarihi:
makedonya 1-0 öne geçti galiba[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Mesaj tarihi:
James baktı makedonya atamıycak herifler karşı karşıya 2 kere kaçırdılar fln aldı topu iiçeri hahaaha adamım ya nihat'ın uçan kafasını çıkardıından beri kıldım artık çok seviyorum hehe..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
Cico, 06 September 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
makedonya puan cıkarırsa bızde yenersek kesın bırıncı cıkıomuyuz ?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659

hayır.
çünkü ingiltere'nin liec.maçı var daha
bu maçı kaybederlerse liec.i yenip 15 yaparlar puanlarını bizim de 18 olur o sırada
onlar bizi yenerlerse eşit puandan onlar çıkar
ama beraberlik te bizim olur
aslında ingiltere'nin yenilmesi ile berabere kalması arasında fark yok bizim için

sonuçta:ingiltere bu maçta puan kaybederse ing-turk maçında beaberlik bize yarar.ing. bu maçı kazanırsa ing.-tür. maçında beraberlik onlara yarar
[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,

[Bu mesaj regulus tarafından 06 September 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İngiltere'nin Eksik Maçları:
Makedonya (oynanıyor), Liechtenstein, Türkiye

Türkiye'nin Eksik Maçları:
Liechtenstein (oynanacak bu akşam), İngiltere

Şimdi makedonya maçı fazla farketmiyor, ingiltere liech.i yeneceğine göre tek kilit maç türkiye-ingiltere oluyor bu durumda. Çünkü türkiyeyi yenerse zaten çıkıyor (makedonyaya yenildiğini varsayarsak) ama türkiye ile farkı 4 puan oluyor. Makedonyayı yenerse eğer fark 7 puan oluyor bu da güzel değil yani eh :p

Harbi işimiz zor yani :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Mesaj tarihi:
lol regulus

zaman farkı :) tabi ben o sırada yanıtla dedim maça bakmaya gittim mesaj attığını görmedim :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
Mesaj tarihi:
yeneriz ingiltere'yi merak etme...
bu arada aslında bu topici ben açacaktım ama liec.in ismini yazmak zor geldi nasıl olsa biri yazar diye bıraktım..
kenderleme,elle mi yazdın copy/paste mi? :)
nasıl yazılıyormuş?liec hten stein yuh be.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,

[Bu mesaj regulus tarafından 06 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ole ztn stad turk dolu
kirmizi beyaz haykarislari fln geliyodu:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
ya anlamadım goruntu geç mi gelio bize yoksa spikerdemi bişi var.son dk larda hakanın direkten donen topunda daha hakana topa vurmadan spiker hakan vurdu ve direkten dondu dedi walla cozemedim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Mesaj tarihi:
maç bitti 3-0

3500 kişilik statta sadece 48 kişi liechtenstein li olarak kayda geçmiş. geriye kalan 3452 kişi türkmüş hehe :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 06 September 2003 23:21 tarihinde demiş ki:
maç bitti 3-0

3500 kişilik statta sadece 48 kişi liechtenstein li olarak kayda geçmiş. geriye kalan 3452 kişi türkmüş hehe :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :

Hehe.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

• Yeni Oluştur...