Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fable: the lost chapter tam çözüm lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun süper ötesi bişey de çok çabuk bitiyo be :( bu oyunda silver keyler nerde? 29 tanesi ni buldum geriye tek bi tane kaldı ama bi türlü bulamıyorum sinir oldum

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 23:00 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
o kayaya saplanan kılıç meselesinde çok salak bi hadisem vardır :) gerçi allahtan oyunu save etmiştim. kayanın hemen yanında bağış yapılabilcek kilise gibi biyer vardı. ben sanıyorumki kiliseye şöle 100k falan bi okkalı bağış yapınca böle kutsancaz falan alcaz kılıcı :D butun paramı bağışlamıştım :) tabi sora load ettim o ayrı.
Mesaj tarihi:
@Xenocide: Eheuehu aynısını bende yapmıştım ama benim save'im yoktu lol.

@nerkek: Strrenge skillerinin üçününde 7. seviyede olması lazım. Ama o kılıcı alacam diye kasma çünkü öle ahım şahım bi özelliği yok ;)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kılıç için fizik health ve toughness'i ilk çıkarmaya çalıştığından sonra herbirini beşer atlayınca çıkıyor,ben son bölümde maze'i öldüremedim çok iyi savunma yapıyor.Her canavarın bir taktiği vardı ,bunun taktiği ne?
Mesaj tarihi:
Maze ve son bölüm mü? o_O
Yanlış hatırlamıyorsam Maze ile sonlara doğru kapışıyosun sonda deil... Taktiğine gelince Divine Shield büyün(adi herif sıkışınca bu büyüyü yapıp duruyo....) yoksa zor biraz. Fighter gidiyosan bodos dalacaksın, wizard isen bilemem :P

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 18:44 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...