Masteis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Steamdan şimdi cs source aldım 19$'a fakat cdkey gelmedi. emaila daha bakmadım ama sanırım orda olmaz. Nerden elde edebilirim? zaten source yüklüydü makinada benim istediğim cdkeydi production key midir nedir işte :) ama biri bana paranın boşa gitmediğini söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ewt boşuna gitti:) ama cs:s oynuabiliosundur.ama başka bilgisayardan oynamak istersen steam accunu o bilgisayarda açarsın. 1 cdkey i 1 account ta kullanabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zokam böyle işe :D ama css ve dod oynayabiliyorum sanırım :D oh ne güzel fakat şunu gördüm TFC Third-Party yani fiyat belirlenmemiş anlamadım bunu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o third-party ler beleş ama ben orda tfc göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 anaa tfc 9$ dio :D naturel selectionmış o pardon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cs:s ve dod:s hl2 oynamak icin orj de ne yapmam gerek nereden ne kadar a alırım? [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 22:55 tarihinde, eryan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eskiden paket paket satılıodu şimdi öyle değil galiba http://storefront.steampowered.com/v2/index.php?area=all verdiim yerden steam üzerindeki fiyatlarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben satıyorum hl2 dvd: http://forum.paticik.com/konu.php?id=172144 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar