Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metucon 2006


Venator

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Bu sene yeni bi metuconla yine karşınızdayız. Bu seferki metuconu, herkesin programıyla bi şekilde çakışan Mayıs ayı yerine Nisan 29-30unda yapmaya karar verdik. Veteranlar icin hemen detayları verip, sonra metucon nedir ne değildir bilmeyen arkadaşlar için olayı biraz açıklayayım.

Metucon 2006

* 29-30 nisanda odtü'de olucak.

* Oyunlar için DM kayıtları açılmıştır, www.metucon.org adresinden kayıt olabilirsiniz.

* 5 tane live. Mısır,wod,osmanlı,wanwador,dune live'ları olucak ama talebe göre sayıları değişebilir, detayları belli oldukça eklerim.

* Bir sürü masaüstü oyunu, günde ortalama 20-25 oyun açılır genelde metuconlarda. İçinden her türlü büyü fışkıran fantasy settinginden en teknolojik bilimkurgu oyununa, hack n slash'ten diplomatik bi vampir oyununa kadar bi sürü setting, hikaye vs.

* Geçen sene olduğu gibi Official Magic the Gathering turnuvası düşünülüyor. Sealed yapmayı düşünüyoruz, detayları kesinleşmedi daha. Bunun yanında ufak bi constructed turnuvası olabilir, mumkundur neden olmasındır.

* 29u akşamına kostümlü parti olucak, ama hem orda hem de dışında eğlenicez kaynaşıcaz vs.

* Konaklama ve yiyecek sorunsallarını biz hallediyoruz her sene olduğu gibi, bi aksilik olmazsa geçen sene olduğu gibi ilk başvuran 50 kişiye bedava konaklama sağlıyoruz odtu yurtlarında.

* Fantasy Art Workshop, zincir zırh yapıyoruz, sadece onu da degil bi suru sanatsal aktiviteler yapıyoruz.

* Warhammer figurlerinden ve oyunundan bilim kurgu fantazi ile alakalı buyuk bi kitap koleksiyonu, t-shirtler vs icin satış noktası da convention icinde olucak.

* Panayır dahilinde eğlendirici bi sürü ıvır zıvır olucak, kostümlü insanlar figurler vs.

Eğer live'lar ile ilgileniyosanız, yukardaki anketi doldurabilirsiniz.

Şimdi metucon nedir, ne değildir. Metucon her sene odtü'de yapılan ve bu sene onuncusu yapılıcak olan bilimkurgu fantazi senligi(ya da convention'ı)dir. Normalde 3 ya da 4 gün olan metucon'u bu sene odtü'nün güzel(!) ders programı sayesinde 2 gün yapmak durumundayız, ama aktivite olarak herhangi bi degisiklige gitmemekteyiz kesinlikle. Sadece live ya da masaustu oyunlarıyla da deil, ortamıyla eglencelidir metucon. Ama dunya capı bi convention degildir, kapıdan iceri girerken kırmızı bi halı da beklenmemelidir. Malum bir ogrenci toplulugu aktivitesidir, belki de bu capta olup da yine de amator ruhu tasıması en degerli ozelligidir. O yuzden hepinizi metucon'a bekliyoruz =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulaşım konusunda bişey yapamıyoruz, ama konaklama için odtu yurtlarından 50 kişilik yer ayırıyoruz. şehir dışından ilk başvuran 50 kişi hiçbi üzret ödemeden odtü'de kalıyor. ulaşım için herkes kendi imkanlarıyla geliyo, ama istanbul gibi büyük şehirlerden gidenlerin toplanıp otobüs kaldırmaları duyulmadık şey değil. eğer topluca gelicekseniz ya da gelenlerle anlaşırsanız bi otobüs vs ayarlayabiliriz aslında ama teker teker herkes için çok zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kısmını biz hallederiz ya, gidip aşti'den sizi alıp kalıcagınız yerlere odtuye vs getiriyoruz orası sorun deil =)

yanlız sey, yurt isi daha yuzde yuz kesinlesmedi son bikac senedir yapıyoruz bunu. çok büyük bi terslik olmazsa ve odtü karşı çıkmazsa bu sene de olucak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadi hayırlısı bakalım. benim için vizeler mi ağır basacak yoksa frp mi? işin kötüsü ayın 30'u doğum günüm ve okuldakiler beni hayatta bırakmaz. ne kadar bahtsız biriyim ben yaaa :(
edik: imla

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 19:40 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...