Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Delicate The blowers daughter parçalarını mutlaka şitdetle dinlemenizi tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 The blowers daughter hiyayt harika, xarion tavsiye etmişti bana, cok begeniyorum, hatta ozendim hemen dinliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben bunun topiğini açmiştımda kimse ilgilenmemişti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 albümcene çok iyidir damien abi şiddetlen albümü edinin dinneyin derim özellik ilen i remember şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hastasiyim. Closer filminden soora tanidim kendisini. Blower's daughter ve cheers darlin sarkilarini bilirim, süperdirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Aşağıdaki abimizdir; (Burnuna sinek konumştur, aldırmayınız) Closer filminin soundtrack'indeki "Blower's Daughter" adlı şarkıyla tanıdım ben de pek çok kişi gibi. Karizmatik bir tipi vardır abimizin, İrlandalı'dır. Tabii bizi asıl ilgilendiren bunlar değil, müzisyen kişiliğidir. Dibe vurduğunuzu düşünüyorsanız, bu adamı dinlemeyin derim. Eğer dinlerseniz, işte o zaman cidden dibe vurursunuz çünkü. Blower's Daughter çok çok sağlam bi parçadır evet, ama bir Cheers Darlin' vardır ki, anlatmaya kelimeler yetmez. Son derece yoğun duygularla yazıldığı belli olan sade gitarlı parçalar, sözlerine kulak verdiğinizde derinden vurur sizi.Amie, -her ne kadar çok kötü bir çekim olsa da- Prague dinlenmesi gereken diğer başlıca şarkılarıdır. Kısaca damardır, severek dinliyoruz, dinletiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tüm şarkıları harika volcano favorlilerim arasında ve women like a man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Amie adlı şarkısın çok beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 neredeyse tüm şarkıları dinlenesi..çok hoş bir havası var sizi iyi de hissetirebiliyor karanlıkta dineleyip öylece kaptırıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 I look to my eskimo friend :P Güzel adamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Villians aramızdai fark olsa gerek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ayrıca bu abi bütün albümünü odasında kayıt filan etmiş sonra stüdyoya geçmiş artık orda ne yaptılar bilmiorum bu koonularda cahil olduum için : ) o yüzden kendinizi bu adamı dinlerken böle sanki yanınızda sölüomuş gibi hissediosunuz.. yani ben öle hissediyorum.. yormayan bi müzik yapıyor.. seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 amie:) super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben ve ben olarak katiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar