Apis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Üç gün önce E-mule'u açtığımda Server listesinin boş olduğunu gördüm. Herhangibir server'a bağalanamıyordu. Arkadaşları aradım onlarda sorun yoktu ve yeni server yerine server adreslerine girmeme rağmen açamıyordu. Dün bendeki 0.46 yerine yeni sürüm 0.47 yi çektim ve kurdum. Sonuç aynı. Günlük kısmında "0 adet sunucu server.met dosyasında bulundu" diyor... Şimdi derdi ne bunun? Lütfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bazen aynı hata bende de oluyor, yeniden ekliyorum serverları uzun süre idare ediyor, sıkca olan bişey mi? ekledin de mi devam etti? noldu tam anlamadım ki [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 23:22 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Evet kendim adres girmeye çalıştım ama olmadı... Başıma ilk kez geldi. 3 Gündürde çözemiyorum bir türlüproblemi. Eğer IP girmek işe yarıyorsa 1-2 IP verebilirmisiniz? Birde bu IP lerle tekrara bağlanınca ne kadar idare ediyor? Bu Problemi kökünden halletmenin bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://ed2k.2x4u.de/index.html burdan best servers(add to emule) yanliş anlamadım demi sorunu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Çok saol Dory =) İşe yaradı. Artık sorun tekralandıkça bunu kullanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ne demek efendim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar