Zed Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 4-5 yıl önce başka şehre taşınan bi arkadaşımızın anısına bi video hazırlamıştım, az önce onu izledim, hüzünlendim, gaza geldim. paticik komünitisi ile paylaşıyım dedim. farewell_shonia.avi - 8 küsür megabey
Anason Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 izledim,güzel olmuş takdir ettim gençleri.müzik de güzel zaten.
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Zed başkentte mi okuyorsun?[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr:
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 allah kavustursun diyip ayrintiya girelim beklendigi gibi o ne daginiklik oyle aman tanrim sanki transpotting izliyo gibi oldum eheh[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bir zamanlar fırtınalar estirirdin, eskisi gibi değilsin,şimdi değiştin. kumarın yoktur,kavga etmen. her gece barlara gidemeeeeeeeen. ne bileyim ben. ah ne bileyiim beeen. not:hakan için yaptığı mı? eğer oysa izlemiyecem.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 güzel olmuş sen hangisisin?[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kıwır uzun saçlı olan zed[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hayır onlarda kısa saçlı. bi ara üzerini çıkaran.hatta başlarda uyuklarken yakın çekim yapmışlar.elinde sarı fülüt gibi bişii var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Aynen Allah kovuştursun[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Öne çıkan mesajlar