SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biyerde yazılmıştı puhahaha virüs giriyor eviniz ossuruk kokusu alıyor süper :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=142545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bana biri davetiye yollıyabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hala davetiye bekliyorum yok mu kimsede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 betadan çıkmasını bekliyorum. beta versiyonunda türkiye'den girilmiyor crack tarzı birşey yapılması gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben pariste yaşıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya login olamiorum nededir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu zamazingo, explorer'ı nasıl olduysa göçertip, makineye format atmak zorunda bırakmıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @orc_lord, verilen linkte bir yama var. onu kurunca düzeliyor senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaslar bu msn8 de nickleri deistirebilme gibi bir olanağımız var mi? bide miranda için bu offline mesaj atma için plug-in vs çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe milletimize bayiliorum peki arkadaslar hic dusundunuz mu bu beta duzgun halini alalim diye... cunku msn beta kullanan nekadar kisi varsa hacklenmek acisindan buyuk risk altinda =) bilginize .. beta olma sebebide buydu yani .. ama iste insanimiz hep en yukseklerini hedefledigi icin beta nedir ne deildir bilmezler . vistada ayni sekilde binlerce bugi vardir .. o yuzden tavsiyem msn beta kullanmamak =) biraz sabredip yeni surumun tamamen cikmasini beklemek . bu bir saka deil gercek biraz arastirmaniz yeterli olacaktir . msn beta guvenli deildir .. optum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar