Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 WOW baymıştı, çok da vakit alıyordu. Yaklaşık bir üç dört hafta önce bıraktım, hiç de aramıyorum. Kısa süre içinde bir daha da account'u açmaya niyetim yok. O sırada kıyıda köşede duran guild wars hesabıma sarıldım, baktım o da sarmadı. DDO beta account'u aldım, 2 gün sonra o da sıktı. Ben de beni anca ata sporumun paklayacağını düşünüp OSI account'u aldım. Kredi kartım olmadığı için PayPal kullanayım dedim. Ama o da banka hesabımı kontrol etcekmiş, edene kadar havale yap dedi. Yaptım ben de, ama 2-4 gün sürüyormuş havalenin PayPal'e gitmesi. Neyse hadi bakalım.. Şimdi de client'i indiriyorum. Karakteri europe server'ında açmayı düşünüyorum, hala oynayan arkadaşlara hürmetler.. beni bekleyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hesabim su anda inaktif uygun zaman bulabilirsem bu hafta icinde bende aktiflestirecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bende şans olsa zaten.. Bu sabah account creation key geldi mail'e, haftasonu oynayabilcem diye sevinerek account yaratma sayfasına gittim, geçici olarak bu sayfa kapalıdır sonra tekrar deneyin dedi.. Yarım saat sonra baktım düzelmiş, tam lay lay girdim key'i, hop bu sefer de ya kredi kartı girceksin ya game cart dedi. E dedim hani 30 tane farklı ödeme şekli vardı.. Meğer o ödeme şekilleriyle sadece gamecart alınabiliyormuş. Hayır yani önceden söyleseler tamam, ikisini de aynı anda ısmarlardım paşa paşa oynardım. Şimdi tekrar havale yaptım, yarın da pazar zaten.. bekle şimdi işin yoksa 2-3 gün en az... Poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar