256 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Arkadaşlar KO'yu bırakmayı düşünüyorum.Ko'ya alternatif PvPsinde zorluk çekmeyeceğim bir oyun var mı tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Silkroad denemeni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 KO oyun olmadığı için oyun arıyorum desen tonla oyun çıkar. KO kadar basit PvPsı olan Silkroad var doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 silkroad derim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 silkroadla ko'nun ayni yonu oyuna girilmiyor hep dc.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 shadowbane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ko oyun deil. so vaktinde güzel oyunda simdi giren ko cular sayesinde über bi oyunun ırzına geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 guild wars'ın pvp sistemi çok güzel ama ko veya silkroad kadar basit ve kolay değil . (en azından bana kolay gelmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 guild wars ı anlamadım gitiya kime dalsam ersmen canı gitmio adamların :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Çok aradım ama Knight Online zavkini veren bi oyun bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 reflective o kadar lamer dolu başka bi oyun bulamadıgındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aynısını yazacaktım bleda mauhaeuahe :D +1 Sadece lamerlerin oynadığı bir oyun nasıl o kadar sevilir anlamıyorum [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 18:43 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bide "zavk" deil zevk olucak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bedava olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya bedavalığı hadi bir dereceye kadar anladım da, bazı insanlar her ay premium service için aylık ödüyor, ben asıl bunu çözebilmiş değilim. aynı aylık ücreti düzgün mmolara verip oynamak varken niye buna para verir ki bir insan ? [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 19:40 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aynen baba. diyiyorum gel oyunu vereyim cd-key al ucuza ona para vereceğine gel bunu oyna diyiyorum adamlar yok KO RLZ yalnız bu insanlar o kadar hiyar ki başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. SWG'ye ilk başladığım zaman evdeki pc çok kötüydü o yüzden 3 gün kadar kafede oynamak zorunda kaldım çevremde sadece KO'cular var. SWG'de shuttle olayını biliyorsunuzdur.JTL ek paketiniz ve geminiz yoksa gezegenler arası veya player cityler arası shuttleport'lar vardır.2 dakika'da bir kalkardı (öyle hatırlıyorum).Neyse işte ben gene shuttle bekliyorum yandan bir kazma çıktı ; " Buna önce para veriyorsun otobüs bekliyorsun" dedi ben iptal.Uzay gemisini otobus yaptı sonra da dalga geçmeye başladı tüm kafe. Ve kafenin yarisi benim SWG'ye verdiğim paramın 2 katı premıum service mi dir nedir o olaya para veriyorlar.Dedim "siz salak oyununuza daha fazla veriyorsunuz " diye sustular :D zaten ertesi gün eve yeni pc aldım kurtuldum lamerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Knight online çok güzel bir oyun olurdu eğer dupe,edit yada hack tools vs. vs. olmasa.Grafikler süper ,kullanım çok güzel.Silkroad demişsinizde o zevki vermedi bana.Lamer dolu doğru ona bişey diyemiyeceğim.Hatta sırf bu oyundaki bazı lamerler yüzünden Türklerden nefret edenler bile var...Yinede o grafik ve kullanım hiç bi oyunda bulamadım. Wow çizgifilm gibi geldi.Grafikler hoş ama bana hitab etmiyor.Birkaç oyun daha denemiştim ama K.O bende U.O dan daha fazla bağımlılık yaptı.(Gerçek uo bağımlıları bilir)En sonunda bıraktım ama canım hala oynamak istiyor. Kısacası K.O zevkini veren bi oyun yok(bana göre). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Grafikler boktan csr angut oyuncu kalitesi yerlerde arabirim kötü içerik sığ optimizasyon kötü oynanabilirlik kötü bug dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Peki neden Türkiyede bukadar insan bu oyunu oynuyor? Tamam 14- çocuklar dolu ama oyun güzel olmasa 14+ insanlarda oynamazdı. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 20:43 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 KO hiçbir zaman güzel bir oyun değildi.Ayrıca Silkroad oynayan KO'dan oraya geçenler.Silkroad Beta ilk çıktığı hafta başladım ben ve hiç Türk yoktu gayet güzeldi.Sonra burada bölümü açıldı salak knightçilar oraya geldi oyun bitti Asıl Türkleri rezil eden KO oynayan beyinsizler.KO'da oynadım bir beta ilk çıktığı zmana birde Türklerin yoğunlukta olduğu zamanda 3 gün dayanabilme ile. Hayatımda o kadar ezik oyun oynamadım. Bedava olması onca insanin oynamasının tek sebebi.İnsanlar para verip WoW,SWG,Eq2 gibi oyunları oynasa KO'ya süper demez diyene de mal gözüyle bakar. KO hiçbir zaman iyi değildi.Güzel olabilecekse bile bizim insanimiz o oyunun içine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ko hayatımda gordugum en cok bug ı barındıran oyunlardan bırı benım kanaatımce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Darkrider ko oynayanları hakkında çoğunlukla aynı şeyi düşünsemde onları sil bence. Peki ben sana sorarım wow neden en çok oynanan mmorpg lerden biri? Sebebi çok güzel olmasımı sence? Ko nın oynanma sebepleri bedava olması arkadaş özentiliği basit oyun sistemi fazla türk olduğu için ingilizce gerektirmemesi. Ben daoc oynarken ağzının suyu akan tipler niye başlamyor daoc a peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Haklısınız K.O ın en çok oynanma sebebi bedava olması.Açıkçası bende bedava olduğu için oynuyorum.Bu yüzden oyuncu kalitesi düşük,ingilizce bilmeyen insanlarla dolu.Ben sadece oyunu oynarken çok büyük bir zevk aldığımı söylüyorum.Eğer bu bahsettiğim türden kullanıcılar az olsaydı oyun gerçekten çok çok güzel olabilirdi.Grafikler dandik diyebilirsiniz.Bence wowdan daha güzel.Belki uzun süredir K.O oynadığım için bana öyle geliyor. Bug konusuna gelince evet çok fazla bug var kabul ediyorum. Çok fazla edit var.Gm ler para ile item satışı yapıyorlar. Bunların hepsi yanlış.Evet iğrenç diyebileceğiniz bir çok kötü olay var fakat oyun çok zevkli.(Tekrar söylüyorum bence) Neyse tartışmaya gerek yok ben kendi fikrimi söyledim sen kendi fikrini söylersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ya benim düşünceme göre KO oynayanların %95'i gereksiz tipler. Dediğim gibi ben KO ilk duyurulduğunda yani nasıl desem sitesi ilk açıldığında arkadaşım msn'den göstermiş böyle böyle çıkıyor dedi.Üye olduk girdik o zaman da Everquest oynamıştım o güne kadar 1 hafta o kadar.UO oynardım hep.O heves girdim sevdim yani 2 hafta kadar oynadım 35 level oldum ama sonra yani nasıl desem bir gün girmedim canım istemedi ondan sonra bu yaza kadar hiç bakmadım bile :) Ama zevkliydi eğlenmiştim betaydı ve çok eksiği ,bugi vardi ama güzel olabilirdi Sonra işte bu yaz.Yazlığa gitme hazırlıkları yapılmış yazlığa gideceğimiz günü planlamışız.SWG Account'um planlanan günden 3 önce bitiyordu.Uzatmayayım dedim 3 gün için.Sonra bir anda annem hastalandı ve ertelededik.Ulan ne yapacağı diye düşünürken KO setup'ı gördüm pc'de.Bari gireyim dedim yeni ac.caçtım vs. vs. girdim , girmez olaydım.3 gün oynadım sonra 4 gün oynamak için SWG acc'ımı açtırdım tekrar. Her taraf lamer ve ezik dolu , murat-tr'ler , si..ci_bilmem neler , vs. vs. bu tipler ya.Hadi geçtik diyiyorum benim nickim o zaman Nathanie'di grup kurmuşum adam gibi party arayanları almışım kasıyorum full grup. Biri geldi özelden aynen şunları yazdı, -Baba beni partiye alsana bende yabancı ayağına yatayım şu ezikle uğraşmayayım dedim. -What ? -hehe what. Al beni gruba -? -invit parti -sorry,full -40 levelim at birini -? gerisinde sürekli küfretti. Bu tip şeyler ki ben bunlara insan demiyorum oyunun büyük bölümünü kapsıyor o yüzden ben Knight'a büyük bir kin besliyorum. Kafeye gidiyorum 5-6 yaşındaki velet oynuyor daha da sinirleniyorum.Hayır adam gibi oynasalar helal derim ama öyle ezikler ki. Ha bazıları da var gerçekten hakkını vererek oynuyor ve izlemesi bile zevklidir.Gittiğim kafede 2-3 abi vardı çok harika oynarlardı sırf onlarla oynamak için tekrar başlamayı düşündüm ama vazgeçtim tabii :) Sonrasında arkadaşa gittik işte Guild Wars'a başlamış.Oynuyoruz bunu biri Guild'e çağırdı bu ilk kabul etmedi yalvardı vs. adam en sonunda gitti.Selamlaştı herkes buna rütbe mi ne bir şey verdiler baya harika bir karakteri vardı çünkü neyse işte konuşmalar başladı yarım saat sonra " what u from" diye sordular.arkadaş doğal olarak "Turkey " dedi ve o an bize oyunu bıraktıracak olan şey oldu. Bize yalvaran,resmen ayaklarımıza kapanarak guildine alan master , "knight online'da türkleri görmüştüm,hepiniz salaksınız " şeklinde cümleler sarf ederek guildten attı ve sonrasında gelen mesajlar hiç bir şey. Bu ırkçılık biraz tüm oyunda var.Ama adam KO'dan biliyorum diyince ülkenin tanıtımına kadar gittiğini gördüm. WoW'a başladım millet Türk olduğumuzu öğrenince KO KO KO diyiyor.O oynayanlar salak desek bile inandiramiyoruz ve yabancılarla arkadaşlık kuramıyoruz artık.Gerçi büyük kısmı hoşgörülü ve iyi insanlar ama bu ırkçı tipler gerçekten uyuz ediyor. Sonuçta KO bir oyun değildir.Asya yapımı MMO'ların hiç biri Ragnarok dışında bana kalırsa 3. sınıf oyun olma üstüne çıkamamışlardır.Ragnarok Online ise bir efsanedir. Eh uzun oldu ama okuyun :) en azından duyduğum nefretin sebebini görür,bana hak verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar