PaMiR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya arkadaslar 1 MAgeye Neler aLabılırım lvl ı 60 item dızıcem pad mı yapayım papermı ? Help pls :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla ben mage hiç kullanmadım ama paper kodun mu otutturuyo :) bi nowa 500 vururmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 PAPER RULEeEeEeEe .... +8 wizard +8/15 hp cotton +9 hp takılar cok guzel falla, rahat rahat yapıyorum pk mı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aslında ben rogue um ama yani en ucuzundan o itemlerle guzel yaparsın pk.... mage de wardı eskiden :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 paper mage olmak için itemlerin iyi olması lazım..Yoksa göreceğin tek şey Press Ok.dur.. Hele son düpe den sonra ... [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 16:08 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 +8hp set 2 mage earriıng elemental pendant amulet of healt amulet of godless falan filan +6 lycoan staff (satan varsa alacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet paper mage iyi vuruyo hatta bana nova ile 700den fazla vuran magelerde var ama isonun dediği gibi sağlam deilsen 1500-de yersin 2000 de.. SoulSlayer dan 3400 de yiyebilirsin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 SoulSlayer Deil lem xD IDoLikeATurk mu ne oldu nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 2 x WE iron necklace iron belt +8/15 hp set mage hat 6/25 dd 2 x rol yada 2 x rom spear 5/20 kol yada bot bi de str yi 51 yapıp CS +0 alırsan çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben 62 lvl mageyim azda olsa np de var ama itemlerimi soyleyim burdan sana biraz daha yardımcı olurum sanırım cok iyi itemler degil ama beni olduca cz de rahat ettiriyor bronze earing ve mage earing +1 amulet of healt rom ve ruby ring kekuri belt full +8 hp set wood +9 var suan elimde :S bu itemler bana rahat pk yaptırıyor ve paper mageyim 62+ olmadan once bana kalırsa cz pk yapma ve ex kas 62 olunca birazdaha iyi olur senin için 62 olana kadar pet kal sonra paper ol bende hırs var diyosan 65 + ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 61 lvl paper mage'im. Arkadaşların söylediklerşi doğru ama ben bazı eklemeler yapacağım. +8 mp setin olsun. Takılarını da +8 mp seçersen, vuruş gücün çok iyi olur. Lvl kasarken bunları takarsın, örneğin harpylere 3000-3500 vurursun. Cz'de yada savaşlarda +8 hp setlerini takarsın. 900 vurduğum zamanlar oluyor. Ama bir asasine yakalndığında hiç şansın yok. 116 intin varsa dagger defans şart, aynı rogue'u stafla vurarak bile yatırırsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lvl 58 de gavoltlara da yatarmısın peki :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zaten paper olcaksan paran olması sart yoksa +9 takılar ile paper olcagına hiç olma bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Duranzal sen nerden hatırlıyosun onu be:P Ne maymun olmuştuk ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bir paper mage nin dagger defans ı yoksa cz de hiç birşey yapamaz lvl 55 asas dan bile zor kaçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ped olacaksan en az +6 complate set skeleton belt +6 elixir mage earing en fazla +8 veya +7 complate set bronze belt +8 elixir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dd yok bende ama hiç bir assiana kolay kesilmiyom hatta 1 vs 1 kaldıgımda kesemeyince kacanda cok oluyo defans cok olursa dd ihtiyac duymazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim +8 set dual mage earnig elementer neclane belt of life birde lycoan para yoktu lupus staf aldım :D ama flameyim yanımda wizart stafımda var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla beni asastan başka kesen olmuyor kolay kolay. Ama dd olmadığı halde hatta buffsız swfitsiz cz de epey np yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Dd siz paper mage in Assas karşısındaki tek şansı "/town" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 65 lvl mage le oynadım bi süre. Hatta ark la ortaktık. Dd siz 2 assas la gayet iyi baş ediyordu. 550 falan defance var 300 acyle. 2200 civarında da hp vardı buffsız. Resmem dalga geçiyodum adamlarla. Çok çok çok zor ölüyor. Asas falan dinlemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya DD siz mage göbeksiz erkek benzer D: 65 lvl mage nin süper o zaman tabi cıkarsın 2 ye tek falan ama 62 lvl mage ile 62 rogue 1vs1 rogue ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Pardon ama paper mage'de hangi dagger defanstan bahsediyorsunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar