Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 www.paticik.com bannerı orda normalde güzel güzel duruyo. Ama mesaj yazarken grileşiyo. Normaldeki net halinden baya uzak bi hale geliyo. İlk defa farkına vardım; çok şaşırdım vay be dedim. Kim bilir kaç kişi farkındaydı gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesajına konsantre oluosun. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 14:56 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Anaa hatta bütün resimlere öle oluyomuş Daha nelerle karşılaşaceğiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aaaaaaaaaaaaaaa ne alaka bu yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hmm. Akıllıca düşünülmüş. Dizaynıra teşekkürler xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet genel olarak bir solma söz konusu öle işte dediği gibi mesaja odaklanmak için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 En son topic buymuş uplayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar