Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Maymun iştahım bu seferde bir warlock açmama sebeb oldu. Şimdilik daha lvl14. İlk talentleri 5/5 Improved Shadow Bolt verdim. Fakat bir an önce lvl almak için hangi builde hangi sıra ile talentleri vermem lazım. Amacım 60 olmak değil bu charla 39BGsine hazırlıcam o kadar yani hiçbir zaman bir treenin hepsini alma şansım olmayacak.Kısa ve öz olarak bir an önce 36-37 olmamı sağlayacak build nedir ve bu builde talentleri hangi sıra ile vereyim. Birde Curse of Recklessness nedir yav curse diyo ama bufflıyor gibi mubarek :) nerde ne durumda kullanılır bu? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Curse of recklessness rakibin verdiği zararı (dpsyi) arttırır ama zırhını düşürür.Kullanma amacı instancelarda sağlam mobların zırhlarını düşürmek ve melee warlock isen rakibe daha fazla zarar vermeni ve daha fazla vurabilmeni sağlar. Eski bir warlock olarak ben sana affiliction talent agacını öneririm. Corruption instant oluyor, her exp. alabileceğin canavarı öldürdürğün zaman 10sn manan %100 hızlı doluyo ve manyetik talent nightfall instant shadowbolt veriyor sana.30 affiliction(Shadow mastery'e kadar git, curse of exh. alma değmez), 21 destruction gitmeni tavsiye ederim.Afflictiondaki bu 3 talenta drain lifeda eklenince neredeyse cooldownsuz grind/quest yapabilirsin. Pvp içinde en iyi buildlardan birisiydi zamanında halen öyle olduğunu tahmin ediyorum :) Affliction Suppression Rank 2 Improved Corruption Rank 5 Improved Life Tap Rank 2 Improved Drain Life Rank 5 Improved Curse of Agony Rank 3 Fel Concentration Rank 5 Amplify Curse Rank 1 Grim Reach Rank 2 Nightfall Rank 2 Siphon Life Rank 1 Shadow Mastery Rank 5 Dark Pact Rank 1 Affliction Total: 34 Demonology Improved Healthstone Rank 2 Improved Imp Rank 3 Demonic Embrace Rank 5 Improved Voidwalker Rank 3 Improved Succubus Rank 1 Fel Domination Rank 1 Master Summoner Rank 2 Demonology Total: 17 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 12:14 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 - [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 17:14 tarihinde, Astral tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 TALENTS Lvl 10-60 arası rahat ve hızlı xp alabilmek için en uygun talentları sıraladım kendime göre; 31 Affliction 20 Demonology 10-14 Demonic Embrace 5/5 (5 puan) 15-19 Improved Corruption 5/5 (5 puan) 20-24 Improved Drain Life 5/5 (5 puan) 25-29 Fel Concentration 5/5 (5 puan) 30-31 Night Fall 2/2 (2 puan) 32-33 Improved Drain Mana 2/2 (2 puan) 34-34 Amplify Curse 1/1 (1 puan) 35-35 Siphon Life 1/1 (1 puan) 36-36 Curse of Exhaustion 1/1 (1 puan) 37-39 Improved Curse of Exhaustion 3/4 (3 puan) 40-44 Shadow Mastery 5/5 (5 puan) 45-45 Dark Pact 1/1 (1 puan) 46-48 Improved Voidwaldker 3/3 (3 puan) 49-50 Fel Intellect 2/5 (2 puan) 51-55 Fel Stamina 5/5 (5 puan) 56-60 Unholy Power 5/5 (5 puan) Bu talent dağılımı şunu sağlar; -"Voidwalker" daha iyi taunt eder. -Petiniz extra mana ve stamina ile güçlenmiştir. -"Dark Pact" sayesinde petin manası sizin mananız demektir. -Petiniz %20 daha fazla damage verebilir. -%15 daha fazla staminanız olur. -"Siphon Life", "Improved Life Drain", "Dark Pact" ve "Improved Mana Drain" sayesinde asla bitmeyen life/mana olur. -"Night Fall" sayesinde instant ve %10 güçlü "Shadowbolt". SİSTEM Genellikle Kullanmanız gereken pet "Voidwalker" dır. Uygulamanız gereken sistem ise; Önden "Voidwalker" yollayıp arkasından, "Siphon Life", "Curse of Agony", "Corruption" ve "Immolate" sıralamak sonra "Wand" ile saldırıya başlamaktır biraz hareket isterseniz "Shadowbolt" ta kullanabilirsiniz. Pet agroyu kaybederse "Drain Mana" ve "Drain Life" kullanabilirsiniz. ARMOR Warlocklar "Mage" ve "Priest" gibi cloth armor giyerler fakat onların aksine kendini korumak için bir shield açma imkanı yoktur. Bu yüzden Warlockların yüksek "Stamina"ya ihtiyacı vardır. Ayrıca "Life Tap" sayesinde "Stamina"yı "Mana"ya çevirebilir. Warlocklar için öncelik sırasına göre "Stamina", "Intellect" ve "Spirit" gelir. Yani armor seçerken "Eagle" ve "Stamina" ile biten armorlar seçilmelidir. Revhas of Burning Legion (Paladin) Spog of Burning Legion (Warlock) Glagnus of Burning Legion (Priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Benim amacım 39a kadar lvl kasmak hatta 36. Ondan sonra pvp yani bana 36ya kadar en hızlı ne ile lvl alırım onlar lazım. yani hiçbir zaman veya coook uzun zaman bir talentin 31. özelliğini goremiyecegim :) Şu anki talentler Imp. shadowbolt 5/5 Imp. Corroptşion 2/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 affliction aynı zamanda instanceları da solo yapmanı kolaylaştıran bişey sanırım. Shandra spider god ı biz 54 shammy 51 shammy alamadık, 53 affl lock tek başına almış (görseniz dev gibi bişi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ühühühühühühüh ben hangi talentlere sıra ile talent vereyim en guzel lvl almak için ühühühühühühüh max lvl 38-39a kadar lvl alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 absolut . improved sb yi gereksiz almışın abi o daha high end instance larda dmg output artırmak için işe yarıo .. sen öncelikle demonic embrance al demon tree den ki .. improved voidwalker ı alabilesin .. bolece daha güclü bi tank ın olcak .. daha sonrada improved corruption .. improved drain life ..ve fel concentraion en son da nightfall ı al bolece kendin de drain life la tank gbi olcaksın .. aynı anda 4 mob ceksen bişey olmas yani =) cou questi de sololayabilirsin .. imp void ve imp drain life sayesinde .. buda hızlı level demek =) aa ayrıca CoR fear attıgında mob un etrafta kosmamasını saglıor .. bu amacla kullandıgın zaman baya iş goruo bolece etraftan bi ordu toplıyıp üstüne getirmio .. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 05:36 tarihinde, Noyanh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ok çok saol yardım için. Şimdilik talentleri şu sıra ile vericem. Demonic Emb Impr. Void. Imp. Drain Life Fel. Conc. Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Absolut ilk mesajımda ilkini hızlı level almak için, ikincisinide pvp için yazdım gözden kaçırdın herhalde. Madem 39a kadar hızlı ilerlemek için talent soruyorsun ben olsam böyle yapardım, Affliction Improved Corruption Rank 5 Improved Drain Soul Rank 2 Improved Life Tap Rank 2 Improved Drain Life Rank 5 Improved Curse of Agony Rank 3 Fel Concentration Rank 5 Amplify Curse Rank 1 Grim Reach Rank 2 Nightfall Rank 2 Siphon Life Rank 1 Shadow Mastery Rank 2 Affliction Total: 30 Total Total Points Spent: 30 Level Required: 39 Ayrıca 60a kadar hızlı gelişip, 60da talent değiştirmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bir warrior olarak warlock un gücünü bg lerde ve birebir düellerde yaşadığımdan bende bir warlock kasacam eminim çok zevk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 OK teşekkür ederim. Affliction gitmek daha kolay lvl aldırır gibi göründü hakkaten lvl 35-36ya kadar. Sonrası manyaklarca pvp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar