Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

all star üçlük yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sene Foot locker ın düzenlediği yarışmaya katılanlar
Dirk Nowitzki
Ray Allen
Quentin Richardson
Raja Bell
Chauncey Billups
Jason Terry

Chauncey le Ray Allen çekişir gibime gelior...
Mesaj tarihi:
Dirk Nowitzki %426 11.sırada
Ray Allen %382 50.sırada
Quentin Richardson %342 102.sırada :D
Raja Bell %425 12.sırada
Chauncey Billups %425 12.sırada
Jason Terry %413 17.sırada

Quentin in alınamnsı mecburı gecen sene kazandıgı ıcın ama su ortalamalara bakınca Ray Allen ve Terry bence yanlıs secım gıbı onların yerıne Hamilton,Mike James,James Nelson veya Ben gordon gıbı ılk 10 da yer alanlardan 2 sı secılse daha guzel olurdu.
Mesaj tarihi:
Ray Allen, Seattle 151 394
Raja Bell, Phoenix 114 262
Chauncey Billups, Detroit 104 243
Dirk Nowitzki, Dallas 69 162
Quentin Richardson, New York 40 128
Jason Terry, Dallas 95 230

yinede katılan adaylar arasında en fazla isabet bulan isim ray allen ama en fazla atan da o .Raja Bell in istatistikleri iii gibi görünsede tamamen nash le oynadığı için üçlük yarışmasının ikinci joe johnson ı olabilir yada yarışmayı kazanadabilir ama şansı az ben yenede
billups-allen diorum
Mesaj tarihi:
billups, allen, terry arasında geçer bence. bu 3'ünden biri olur. dirk yavaş kalır gibi gelio bana. bence terry ve billups finale kalır orda belli olmaz diorm.
bi arkadaş rip hamilton fln katılsın demiş, geri kalanları okuyamadım da yani rip hamilton ahaha o adam katılsa 30 da 3 fln atar heralde. ben çıksam ondan daha yüksek atarım(şaka yapmıorm) :)
Mesaj tarihi:
yalnız bu 3'lük yarışmasında 3'lük çizgisinin her yerinden atışlar yapılıyor ve ne kadar savunmasız şut çekselerde allen ve q.rich her yerden sokar o şutları diğerleri biraz daha dip çizgi..
Mesaj tarihi:
birde 30'a yakın top sallayacakları gibi fazla havalanmadan şut çeken adamlar daha iyi puanlar alıyor. zaman açısından da rahat oluyorlar.
ray allen maçlarda zıplıyor şut çekerken billups ta öyle
  • Yeni Oluştur...