camoka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tc ye girip yeni gelişmeleri gören izleyen arkdaşlar varmı.. forumlarda herkes bişey yazıyor..bh armour loot geri dönmüş..jp ler düşüyormuş , warende kristal düşüyormuş vs vs.. mind trick nasıl bişi? bh mislerin ödemeleri ne kadar? varmı deneyen bakan gören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mind trick bktan :) bh olmadim, ama bh armor lootladim.. olm gelsene sen de tc ye direk lvl88 basliosn walla normal serverda yapcak bisi yok tc de kasicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tc ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 testcenter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bir çeşit balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya o kdr serverda adam yok test centerda adam dolu :d pvp'nin krali var gelin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tc isimleriniz nedir arkadaslar sizi friendlist e ekliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 anron-eclipse realone ekle beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o tc gecicidir beyler asil tcde cok az insan vardir kendileri ksar(double exp. vardi) blue frogun oldugu test center yalan gecicidir yakinda silinir millet oraya genelde büyük pvpler yapmak icin gider degerini bilin bol bol egelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar