Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Uzun zaman once edebiyat derslerinde baslayipda gozume gelecek vaadediyor gibi gelen bu resmimi scanleyip uzerinde PS le calisip ahsap goruntusu vermeye calismis ve basarisiz olmustum. Sizden istegim bana bu olayin altindan nasil kalkacagimi anlatmaniz. Hatta "dur benim isim yok ben sana yapiveririm 2 dakkada dogru duzgun bisey" diyen varsada buyursun, isime daha cok gelir :-P Ahanda bahsi gecen logo...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tmm ben yapıcam sana.. ama 2 gün sonra vericem, çünkü ane anem vefaat ettii, ve ben çok kötü bir durumdayım, sana yapıcam bunu ama merak etme...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Basin sagolsun ve sagol... Ee birde ahsap goruntusunun nasil verildigi hakkinda bi tutorial da fena olmaz hani, dimi horace-san? :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sizler sağolun...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya ben sana bunun fontunu yollarım.nesi war bunun[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya craven ugrasip cizmistim iste uzun zaman once, resmen icime soktun resmi haa :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 :) walla pardon ama yapar upload ederim istersen[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Heh neyse onemli degil, yapip yollamanada hayir demem :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 job complete[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 al kardeş, çok sıkıldım, böle içim daralldı oturdum yaptım, umarım beğenirsin...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:[Bu mesaj Dragonmax tarafından 03 September 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu arada altındaki designed by graphicer yazısını silmezsen çok sevinirim, sana hatıra olmasını isterim çünkü yoksa benim için ismin önemi yok...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sagol dragonmax fakat istedigim tam olarak bu degil,bu cok yanar-donerli olmus tabiri yerindeyse... Daha cok western temali sade biseyler istiyordum. acik renkte deforme olmus bi kac paralel plaka uzerine benim cizdigim tahtalar cakilmis gibi durucakti yani olay o... Kasabalardaki publarin tabelari gibi fln yani.. Silmem copyright hedesini bu arada, merak etme[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tmm, aslınd başta o şekildi ama içim elvermedi dedim şimdi çocua ayıp olmasın demesin sonra bu ne yaa iki efekt attırmış vermiş die, tmm o şekil de yaparım ama uyuyum azcuk....[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Eline saglik...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 daha yeni girdim forumlara, beğenmedinmi lem.... Bişi dememişin ...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 dedim ya eline saglik diye, guzel olmus. Saol:)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar