emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gecerken saat 4 te evinin onunden pencerelere baktim seffaf ve gorunur olan seylere nedense hic bisey gozukmedi bu sefer bakakaldim oylece ayiramadim gozlerimi ne denedimse olmadi butun yasadiklarimi gozumun onunden geciyoduki beni senden ayiramayan seni sarhosun biri ayirdi.. -------------------------------------------------- bos takintilarin zamani degil hizla akip giden hayatta ne oldugunu anlaman onemli degil su uc gunluk dunyada amacsizca yasamaksa niyetin sillesini atmis bir felek gibi savur beni ruzgarinla.. -------------------------------------------------- dun istanbuldan ayrildim yeterince soguktu ayriliktaki soguklugu bilirmisin sevgilim sanki aynisini bir daha yasadim hatirlatir oldu istanbul bana seni ne yapsan oda yapiyor artik nasil alistirdin sevgilim kendi topragim bile beni sevmiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 cok güzel olmus özellıkle sonuncusu... elıne sağlık emre...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 teşekkur ederim jnm bnm... nasilsin diyicem ama ortami degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Evt bende çok beğendim, 3. özellikle çok güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hepsi hoş ama sonuncu gayet güzel olmuş tebrik ederim devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 son yazdiklarim düşünürken ağladığım karamsarlık dolu gunler beklentilerin artışı takatimin kalmayışı ---------------------------- mesafeler var aramizda benim bile bazen farkedemediğim varipta önüne geçemediğim gittikçe artan mesafeler ---------------------------- bana doğru bakan iki göz karşılığında gelen bir çift damla sevgisi bitmiş bir insan aç kalmış bi hayvan gibi düşün biraz beni düşün ki bendeki senin yeri kaybolmayan ,erişemediğim şeyi yorum yazan arkadaşlara teşekkur ediyorum.. okuyanlara ve okuyamayanlarada tesekkur ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar