Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Lordosla yaptıımın videosunu koyuyorum. f9devil yaptıım hazırlanıyo onuda bu başlık altında koyucam... http://rapidshare.de/files/12651173/Lordos...Xrated.wmv.html Merak edenler için sölüyorum lordosa 3-1 kaydım. F9devil la arena ve cz olmak üzere 2 yerde 1v1 yaptık.Arenada 5-1 czde 6-2 kaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 warriorsin kaymasan ayip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 öle değil işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Linkte problem var düzeltir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Atmasyoniski gördüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aynen bende bıras ole gordumm.. ins yanılıyorumdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aynen bende bıras ole gordumm.. ins yanılıyorumdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bi şi görmedinizki :) link çalışmıo... önyargı gördüm canım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 uheuheuhe sende haklisın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abii düseltiver şu linki de ne yaptiğini görelim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://rapidshare.de/files/12651173/Lordos_VS._Xrated.wmv.html pardon arkadaşlar şimdi oldu sanırım. bu arada atmasyon diyenlerin suratını videodan sora görmek isterdim f9 inkide geliyo animayonlarla ilgileniliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben atmasyonuski görüyorum sanki dedim kesin atmasyon demedim 2 gündür f9 verecen de verecen bu arada video inior izleyince söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 f9la tam 14 kere yaptık biraz sabırlı ol 14 farklı videoyu birleşltirmeye çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lordos ile nychirs onunmde 5 kere karsılastılar video cekiyoz demislerdi 1 kere bile kesemedi lordos 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 izledim güze video 2 kişiyide tanımıyorum inanırmısnız burası aresmi diye şüphelendim sonra Nhmyi görünce Ares dedim :p lordos kim diger adam kim bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lordos gercekten cok saglam adam ama işte sadece item lvl le olay bitmiyo charı da iyi kullanmak onemli olan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lordos en sağlamn roguelardan biri lvl 70 , eğer onu tanımıyosan sen areste oynamıyosun :S diğeride xrated oda ben oluyorum... beni tanımıyo olabilirsin çünkü lvl kasıyorum ama yakında tanırsın cz de :D lvl 69 70 doru gidiyoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ne lordosu nede seni tanımıyorum acıkcası :P Benim lvl 62 ama beni herkes tanır senin 70 herkes tanıyor ola bilir ama ben tanımıyorum vallahi nası tanımıyorum anlamadım gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 şimdi kim kimi aldı rated kaymak ne oolum sunu lord=(rakam)Xrated=(rakam) olarak yazsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 he bide ilk yazdıgın yanlıs video dogru deilmi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lordos 1 xrated 3 ilk yazdıın yanlış video doğru ne demek pek anlıayamdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tamam dostum tskr ederim ben anladım lvl im saglam olsa sana kafa tutardım ama 55(noob ama itemleri saglam.not:dupe deil:D) lvl bi asas war biraz büyüyim kapısırız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lordos 1 Xrated 3 olarak bitio... 3. duel lordos un arklarının önünde olması güsel olmuş.. kapak mahiyetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ilk önce official foruma koyup sonra buraya koyuyonuz bu kapısma olalı bikac gün oldu..inanmayan arkadaslar için söylüyorum evet 3-1 F9 videonu sabırsızlıkla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 f9 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar