Masteis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 her yere bağlanıyorum ama acayip yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 heyyy allaaam ya sabır hal düzeltmedilermi şunu yaffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yavas olmasını kabullendikte hic olmamasını kabullenemedim :) olmuyo bole suyunu cıkardılar isin.. bir ulkede yurtdısı baglantısının tamamen kopması ne demek ya ?5. sınıf ulke miyiz neyiz yuh! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 değil miyiz lol :) progen network status'u acamayanlar için sorun italya çıkışında. ve karasal sorun. zaten patide bi yerlerde geciyor bu haber :) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:45 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aeheha ben rahatım şu an. ama allah korusun. ya toptan giderse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aha net gaayet ii :) maaşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aman tahtaya vur drag. sakata gelmeyelim sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 düzeldi gibi geldi sanki bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ne duzelcek haftaya anca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şu an baglantı düzgünse yogun diil ondandır. sanmam düzeldigini ayrıca ------http://www.pazarlama.telekom.gov.tr/mus_anket.asp burdan sonra hizmetlerimize ilişkin istek ve yakınmalarınız için tıklayınız. bi tıklayın allah askına lol ----- bi arkadaş demişte tıkladım harbi yarıldım yok öle bi sayfa :d harbiden yok xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 saat 4 , internet güzel görünüyor , tabi bir örnekle istanbul e6 dan sabahın 4 ünde geçmek ile akşam 6 da geçmek farklı deneyimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 anketi, her bişiyiniz iiivrenç şeklinde doldurdum yolladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aman ağzından yel alsın ya. gündüz vakti de akşam üstü de akşam da düzgün olsun ya. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 walla progen'nin network statüs hedesi doğru bilgi veriyorsa durum halen iç açıcı değil prime time diliminde sürünmeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 wow da 1500 latency görüyorum yazıklar olsun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 artık yabancı içerikli hiçbir siteye giremiyorum, geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 em es en açılıyor bende .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bende hala sorun yok. nerdeyse 30 ile dl yapıyorum. tüm siteler de acılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şu an bende de sorun yok toggie =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim download ım yavaş ya. ttnette sorun yoksa neden yavaş olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 toggie ip sakata gelmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kendime inanamıyorum ya. ip yi silecem diye test zamanını silmiş. allahım bana akıl fikir ver neler oluyor böyle. hemen düzeltiyorum. vay anasını sayın seyirciler fıkra gibi adamım ya..offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 gene mi gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok yabancı sitelere giremiyorum google 10 saatte açılıyor msn zaten patlak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok yabancı sitelere giremiyorum google 10 saatte açılıyor msn zaten patlak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar